2777
2789
عنوان

صدای دعوا برادرشوهر و جاری😐

2250 بازدید | 49 پست

اقا شوهرم خوابیده منم تنها تو پذیرایی بودم یهو یه صدای جیغ و بدو بدو شنیدم از ترس میخکوب شدم😐

قلبم تند تند میزد انقد ترسیدم برادرشوهرم واحد بغلی ماس نگو اونا بحثشون شده 

بعد جاریم قهر کرد انگار رف خونه باباش یجوری داد میزدن صداشون میومد

از ترس دست و پام میلرزه همیشه یه جیغای بنفشی میکشع همه رو از خاب بیدار میکنه😶

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

چقدر بد واقعا 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کتکش میزنه خب میرفتین کمک

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیچاره جاریت خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ایشالا زودتر خونه هاتون فاصله بگیره هم شما راحت باشی هم اون اینجوری واقعا بده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بیچاره جاریت خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ایشالا زودتر خونه هاتون فاصله بگیره هم شما راحت باشی هم اون ای ...

بدترین چیز ممکن همینه کاش واقعا😢

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

نه بابا چند سری شوهرم رفته جاریم برادرشوهرمو کتک میزنه

خخخ

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الن میان میگن به ما چه😂 به خدا یه جیغیییییییییییی کشید شاشیدم به خودم😐

مثل زنداداش منه پس 

بعضی وقتا میگم چطور این انقدر جیغ میزنه جاییش پاره نمیشع

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨