2777
2789
عنوان

ترخینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 211 پست
بی شخصیت بی اصالت ترخینه خور بااون ترخینه زندگیتو سپری میکنی بشین صدنفرم حریفم نمیشین هرکس بامن دراف ...

باشع عزیزم فهمیدیم از وحشی آباد ولت کردن

دیگ نمیخاد جار بزنی

حوصله جرو بحثو ندارم‌ولی ترخینه خور آخع؟😐🤣این تو نیستی از دیروز تاحالا گاییدی مارو که ثابت کنی نخودآب مالع کورداس🙄🤣

یسنام🦋🌸

به زبان خودتون بهش توهین کردین لری برای کوردا و کوردی برای لرا سخت نیست خوندنش دعوام میکنید همه ب ی ...

منم گفتم ک متوجه شه🤣

باو این عین گمال هار پاچه گرفته ما چمونع

یسنام🦋🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قزاکت🌺❤️🥰

فدات این یکی از دستم در رفت دیگه جوابشونو نمیدم باتوهین هاشون همه متوجه شدن کدوم قوم بااصالت بافرهنگه بخوام بهشون توهین کنم چنان حرفایی بزنم برن خودشونو دار بزنن تو طویله جایگاه اصلیشون

خو همون اولم گفتم چون بانفوذ وزرنکی میراث فرهنگیشون پیش دستی کرد وبه اسم لر ثبتش کردن حالا هرکی بزنه ...

دمت گرم همشهری.حالم کرد له گرد قسه کانت.لر له هرجا بو هرتواد گشت چشتا له اسمی خوی بو

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
منطقی صحبت کنید چزا به جون هم افتادین این چندمین دعواست ک بین کورد و لر میبینم   بسه   & ...

اخه دی بس ناکن .له ناو اینستاگرامیش هر چی هس تین پست انن که فلانه چشت هن لره..لباس قشقایی کردوینه ور اوتیان مال لره  قشقایی بدبخت برق له سریان هیزو گرد   اودفیش وتیان کرماشان و کوردستان لر نشینه   

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
برا دعوا ریپ نزدم ببین همون روغن کرمانشاهی رو هم من قبول ندارم تمام کسایی که گوسفند وگاوداشتن روغن ح ...

اوییی ننه ولی به جان خودم روغن کرمانشاهی یه فرقی دیگه داره اصلاااااا قابل قیاس نیست خدایی.فقط هم مال کرمانشاس حتی نون روغنی و کاک و نون برنجی 

دمت گرم همشهری.حالم کرد له گرد قسه کانت.لر له هرجا بو هرتواد گشت چشتا له اسمی خوی بو

فدات مه قصه ناحق نکردم گفتم تمام غذاها ورسمورسومات همه مال غرب هست از کرمانشاه ایلام کردستان لرستان اینکه یه چیزی رو ثبت کردن فقط زرنگی بوده من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم بگم فلان غذا یا فلان لباس مختص فقط وفقط ایلامه نه این اصلا درست نیست تا بوده لر وکرد لک باهم بودن اکثر خورد وخوراک ورقص وادابشون مثل همه اینکه یکی زرنگتر رفته ثبت کرده نباید اینقد حق بجانب دربارش حرف بزنن

اخه دی بس ناکن .له ناو اینستاگرامیش هر چی هس تین پست انن که فلانه چشت هن لره..لباس قشقایی کردوینه ور ...

قینا قزات ایوه کوتا بن میکنه شر امه دیاره قشن جمعه گرکیانه کورد و لر بخنه گیان یک ایوه میلن

چن سال کورد و لریان وه برایتی ناسیه کورد و لر یکترین ولکن او قومکان امانخون

عزیزم برا بار صدم میگم این چرت وپرتها که تو اینترنت هست فقط وفقط بخاطر زرنگی میراث فرهنگیشون بوده وا ...

کلا یه نقشست تو اینستا هم نگاه کنی میبینی.ترخینه مال کورد بوده والا تا جایی که میدونستم.حتی چند سال پیش توی یه مستند جزو غذای کوردی معرفیش کرد .

اوییی ننه ولی به جان خودم روغن کرمانشاهی یه فرقی دیگه داره اصلاااااا قابل قیاس نیست خدایی.فقط هم مال ...

نه گلم کاک الان سوغات ایلام هم هست سوغات کرمانشاه هم هست من از کرمانشاه روغنن گرفتم توش روغن جامد قاطی بود(قصدتوهین دارم همجا خوب وبد داره) بخدا دیروز زنعموم بهم دوکیلو هدیه داد بو ومزه بهشت میداد