2777
2789
عنوان

ترخینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 211 پست
کلا یه نقشست تو اینستا هم نگاه کنی میبینی.ترخینه مال کورد بوده والا تا جایی که میدونستم.حتی چند سال ...

حدود ۱۵سال پیش فامیلمون شد رییس میراث فرهنگی ایلام اوایل داشت دیوانه میشد از بی کفایتی وبی مسعولیتی رییسهای قبلی گفت انگار بارشوه دهنشونو بستن که جلو لرستانی هارو نگیرن اتفاقا بحث سر همین گلونی بود گفت لرستانی ها ثبتش کردن بنام شهرخودشون خیلی دوندگی کرد فایده نداشت حتی من باکار فامیلمون هم مخالف بودم یعنی چی خوب کرمانشاه هم از ازل گلونی میبستن اینکه ماهم مثل لرستانی ها کنیم خیلی ناحقه بخدا پیرزنهای گیلانغرب کرمانشاه گلونی میبندن دوستداری مجسمشونو بزنی تواول شهر

فدات مه قصه ناحق نکردم گفتم تمام غذاها ورسمورسومات همه مال غرب هست از کرمانشاه ایلام کردستان لرستان ...

اره دیگه عین همین که سعی دارن به مردم ثابت کنن که لر اولین قوم ایران بوده .درصورتی که اقوام قدیمی ایران قبل از آریایی ها و ماد ها همین گوتی ها( کوردها) و سکاها( لرها بودن به همراه بلوچ ها و جنوبی ها و شمالی ها..در اصالت اول بودن نداریم.ولی خب در برخی غذا ها و خوراکی ها بعضی از قوم ها زودتر کشف کردن ازش..عین سوغاتی های شهرها

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود ۱۵سال پیش فامیلمون شد رییس میراث فرهنگی ایلام اوایل داشت دیوانه میشد از بی کفایتی وبی مسعولیتی ...

اررررره گیلانغرب میبدن با قصر شیرین  ناحق بگن جلوشون وایمیسیم .خود منم تو اینیستا کلی بحث میکنم با این حرف هاشون..جدید توی نقشه تقسیمات استانی میان بحث میکنن کا کردستان و ایلام و کرمانشاه جزو لرستانه وگرنه لر نشین بوده و هست  نمیدونم چرا جدیدا پایبند شدن به این حرف ها

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
قینا قزات ایوه کوتا بن میکنه شر امه دیاره قشن جمعه گرکیانه کورد و لر بخنه گیان یک ایوه میلن چن سال ...

تقصیر خویانه  

نه گلم کاک الان سوغات ایلام هم هست سوغات کرمانشاه هم هست من از کرمانشاه روغنن گرفتم توش روغن جامد قا ...

قصد توهین داری  ...منظورم اینه مختص یه شهره چون زودتر به وجود آورده شده براهمون میگم.وگرنه باید اصلشو گیر بیاری 

اررررره گیلانغرب میبدن با قصر شیرین   ناحق بگن جلوشون وایمیسیم .خود منم تو اینیستا کلی بحث میک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ساقیشونو میخوام

تازه به دوران رسیده به اینا میگن

چیو خاصیو هاتین جور وراز چند نفری وشکیانه پیمو ولی جور شیر کم ناوردم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ساقیشونو میخوام تازه به دوران رسیده به اینا میگن چیو خاصیو هاتین جور وراز ...

لرن دی معنی ها وگرد خوی  ..تو هر تا صوح بویش ولی قسه ی خویان اکن

کوره خو دشمن ها گوش ته انگه ول منا جر نکیش دیوتگه

چه نوسیایده خدا؟  هر چی میخوانم برعکس تر میشوم

ایوشم بامن جررر نکیش دشمن ها گوش

آخه اشتباه نوشته بودی اول نوشته بودی قصد توهین دارم  

گفتم خدمتتون فامیل ما رییس میراث فرهنگی ایلام شد خیلی تاسف خوذچرد که رییس های قبلی برای ثبت این اداب ...

نخاله 

فامیلتم عین خودت بیشعور بی فرهنگ همچنین بی سواد  

من اگه تو تاپیکی بهم بگن لطفا ریپلای نکن دیگه ریپلای نمیکنم معلومه چقدر بی فرهنگو بیشعور و بخصوص بی شخصیتی