2777
2789
عنوان

ترخینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 211 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حونت اباد بی زیر ۱۰ هزار خو د پزشکی و بینایی و ینون میاری بعد خومو بومی خرموعه موییمو خو د😂😂 ایشا ...

من سالها مهمان شما لرهای خرم آباد بودم، الان نوشته شما رو با لهجه خودتون خوندم انقد دلم تنگ شد، بخدا انقدرررر دلم تنگ دوستای لرم شد که بغض کردم😢😢😢

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
من سالها مهمان شما لرهای خرم آباد بودم، الان نوشته شما رو با لهجه خودتون خوندم انقد دلم تنگ شد، بخدا ...

عزیزم قربونتون بشم خیلی خوشحالم از اینکه سالها کنارمون بودی و زندگی کردی امیدوارم دوباره بتونیم توی شهرمون میزبانتون باشیم مهربون خانم🩷🩷

قطعا دوستان لرتون از داشتن دوستی مثل شما خیلی خوشحالن🥰🥰💚💚

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻

خوم دوس دارم میرم خوشش نمیاد موعه یه چینه موهریت ییارم کلین دم وش بوهره گوت سی چوپ موهرید،😐😐😐

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم قربونتون بشم خیلی خوشحالم از اینکه سالها کنارمون بودی و زندگی کردی امیدوارم دوباره بتونیم توی ...

اون سالها گذشت، ولی هرگز مزه مهربونی خونگرمی و دل پاکی خانم های نجیب و بی نظیر لرسسو از ذهنم نمیره، من خوابگاه بودم اون سالها، کاش دوباره زمان برگرده به اون موقعا...احساس غربت نکردم هیچ وقت، خدا حفظتون کنه.....❤❤❤❤❤❤

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

ما اراکی هستیم  اصلا اینجوری درست نمی کنیم قرص ترخینه رو با بلغور گندم و دوغ ترش درست می کنیم ،تو آشش هم نخود و لوبیا چیتی و سبزی آش و پیاز داغ و نعنا داغ اضافه می کنیم خیلی خوشمزه میشه

اون سالها گذشت، ولی هرگز مزه مهربونی خونگرمی و دل پاکی خانم های نجیب و بی نظیر لرسسو از ذهنم نمیره، ...

الهی عزیزم نظر لطفته از پیام و حرف زدنت کاملا مشخصه که خوبی و خانومی از خودت بوده که در مقابلش خوش برخوردی 

دیدی چقد خوشحالم که اینقدر حالت توی شهرم خوب بوده ان شالله همیشه حال دلت خوب باشه بهترین🥰🥰🥰

نازار کل طایفه ها دردت د چال تشنیم 😁🩷

خوم دوس دارم میرم خوشش نمیاد موعه یه چینه موهریت ییارم کلین دم وش بوهره گوت سی چوپ موهرید،😐😐😐

وش بو هه کشت ای کشکینه ان می ارزی دش ایرادم میری😂😂😂شوخی

خوشمزس؟!؟من تاحالا نخوردم این غذای محلی لر هارو دلم میخواد درست کنم ،اگه واقعا خوشمزس بگید اماده کنم ...

بستگی ب ذائقه خودت داره بلغور گندمش میره زیر دهنت که من خودم خیلی دوس دارم و طعم ترشی داره حتما ی بار امتحانش کن 🫠🩷