2777
2789
عنوان

ترخینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلش مال لرستان هست  ولی کرمانشاه و همدان و کردستان هم می‌پزن غذا رو  قرص ترخینه و پونه ...

کی گفته گلم اصلش برا لرستانه والله به پیر یه زنداداش به شدت تعصبی لرستانی داریم برا اولین بار ترخینه رو خونه ما دیدوخورد گونی گونی برا خانوادش برد

کی گفته گلم اصلش برا لرستانه والله به پیر یه زنداداش به شدت تعصبی لرستانی داریم برا اولین بار ترخینه ...

عزیزم تو نت سرچ کنید کامل در مورد ترخینه و اصالت ترخینه توضیح دادن 

ما که لرستانی هستیم و همه ایران اینو میدونه غذای اصیل لرستان اش ترخینه که ما لرستانی ها بهش میگیم کشکینه 

شاید زنداداش شما نخورده باشه دلیل نمیشه اصالت غذا زیر سوال بره و بگیم چون زنداداش شما نخورده پس اصالت غذا لرستان نیست 

مال همه شهرهای کرد هست ایلام کرمانشاه کردستان ولرستان که لر هستن همه اش ترخینه دارن

اش ترخینه خواستگاهش مال لرستان هست 

سرچ کنی متوجه میشی 

ولی غرب کشور همه میپزن 

مثلا میگن خورش خلال مال کرمانشاه هست ولی ما هم میپزیم 

ولی خواستگاهش و اصالتش غذای کرمانشاهیاست 

یا قیمه نثار مال قزوینی هاست ولی ما هم میپزیم نمیشه بگیم قیمه نثار مال کل ایران هست 

یا قیله ماهی به غذای بوشهرها معرف هست کل ایران میپزن 

یا کپه عربی و فلافل مال خوزستان و غذای عربهاست ما هم میپزیم سوهان مال قم هست ولی کارگاه های تهران هم درست میکنن ولی شیرینی قم 

یا گز اصفهان 

یا باقلوا استانبولی 

هرچیزی مال جایی هست و خواستگاهی داره 

پس سعی کن قبل اینکه ریپلای کنی درموردش یه سرچ کنی 

هرکسی به اصالت آداب و رسوم غذای محلی لباس محلی و ….استانش حساسه 

موفق باشید 

اش ترخینه خواستگاهش مال لرستان هست  سرچ کنی متوجه میشی  ولی غرب کشور همه میپزن  مث ...

بله بله گلیم گل برجسته وگلونی وآش ترخینه مال شما لرهای گرامیه اها اصلا کوردها اصالتا از شما سرچشمه گرفتن بله بله 🤣🤣🤣🤣راحت باش گلم اصلا تخت جمشید هم یه لر کنده یا قلعه والی یه لر ساخته وخانش بوده بله بله

بله بله گلیم گل برجسته وگلونی وآش ترخینه مال شما لرهای گرامیه اها اصلا کوردها اصالتا از شما سرچشمه گ ...

چه بی ربط و بی مزه!!!!!!

سواد داری که 

بخون متوجه میشی گفتم هر قومی به غذا رسوم و لباس و فرهنگش حساسه 

درضمن اگه کمی سواد با چاشنی شعور و فهم داشته باشی متوجه میشی هر استانی غذای خودشو نوشتم 

نگفتم همه مال لرستان هستن 

.. جواب انسان کم شعور سکوت هست لطف کن ریپلای نکن 

ممنون 

[QUOTE=313733414]چه بی ربط و بی مزه!!!!!! سواد داری که  بخون متوجه میشی گفتم هر قومی به غذا رسوم و لباس و فرهن ...[/QUOTEتوهمین جوابت شعور وشخصیت وسوادت کاملا تراوش کرد برو ترخینتو بخور جوش نزن گلم تریخنه هم براشما حرفی ندارم فقط اروم باش  ریلکس باش

۱۴۷۰۰ ن والا هیچ 😬 بسلامتی ایشالا موفق بای عزیزم هدفت چینه

آهااا

م فکردم میا زیر ۱۰ هزار بایی سی دانشگاه خرموعه😂🤦🏻‍

ولا آجی خیلی دوسدارم مامایی قبول‌شم

چنفرین تو کلاس؟

یسنام🦋🌸

آهااا م فکردم میا زیر ۱۰ هزار بایی سی دانشگاه خرموعه😂🤦🏻‍ ولا آجی خیلی دوسدارم مامایی قبول‌شم چ ...

حونت اباد بی زیر ۱۰ هزار خو د پزشکی و بینایی و ینون میاری بعد خومو بومی خرموعه موییمو خو د😂😂

ایشالا بو میاری

والا امروز نرتمه 

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻
بله بله گلیم گل برجسته وگلونی وآش ترخینه مال شما لرهای گرامیه اها اصلا کوردها اصالتا از شما سرچشمه گ ...

گُلوَنی (به فارسی گلبندی) به گونه‌ای سربند و روسریِ زنان لک و کرد و لر گفته می‌شود. این روسری حدود ۳۰۰۰ سال قدمت دارد و ریشه‌ی آن به زنان کاسیت (اجداد قوم لر) می‌رسد

بنظرم واقعا درمورد چیزی اطلاع نداریم اشکال نداره ولی اینقدر تعصبشو نکشیم و در موردش تحقیق کنیم شما کرد های عزیزم تو خیلی از چیزها اصالت دارین چه از نظر لباس و پوشش چه غذا و خوردنی باهم دعوا که نداریم دوست عزیز ولی خوبه هر کس پی به ریشه و اصالت خودش ببره نه اینکه بخواد اصالت شهر دیگه رو برای خودش کنه

اینم در مورد ترخینه:

آش ترخینه یا دوئینه نوعی آش محلی است که از دوغ و شیر تخمیر شده درست می شود .

و این آش در لرستان ، کردستان ، کرمانشاه ، ایلام و همدان مورد استفاده قرار می گیرد .

اما این غذا در اصل غذای محلی لرستان می باشد .