2777
2789

چون خیلی ذهنم درگیرشه چندبار این تاپیکوزدم ببخشیدسلام عزیزانم باپسری به قصد ازدواج دوست هستیم منتظریم کاراش اوکی بشه دوسال دیگ بیاد رسمی خاستگاری(دلایلش موجه‌هست واسم) خودم هم شرایط خاستگاری و نامزدی‌‌ رسمی ندارم امـــا منو مرتب با خودش می‌بره محل کارش که داداشش هم اونجاست منو مرتب می‌بره محل کارش بقول خودش بذار بفهمن رل دارم

امشب یه دستی زدم دیدم اره گفت قبلا با دخترخالش دوست بوده دوسش داشته و خاسته بره خاستگاری که خانواده دختره مخالف بودن و دیگ خودم پاپس کشیدم و الان بعنوان دخترخالم دوسش دارم و حس عشق نی بینمون (گف قبلا عاشق بودیم اما الان ن)

اما تو بیو پیج دختره اول اسم عشقم زده😭😭😭 دختره پیجش قفله نمیتونم برم ببینم پیجش و اینکه گلا۴۶فالوور داره همش اشنا هستن پیج برامن باز نمی‌کنه پیجش پی‌وی هست

خودش میگ این اول ا سم من نیست اول اسم نامزد جدیدشه😭ممکنه دروغ بده؟😭😭بچها چجوری آمارشو در بیارم؟دختره پیجش قفله اصلا بازهم نمیکنه پیجش ‌پی‌وی شخصیه اینو نگفتم که بگید باهاش بمونم یا نمونم فقط بگید چجوری ‌متو‌‌جه بشم هنوز باهاشه یا ن؟ البته به دوسته عشقم گفتم ک این با دترخالش نامزده؟گفت نه ۴ ۵ سال پیش یه حرفایی بوده و الان فکرنمیکنم باهاش باشه اما اونmبی‌صاحاب چیکارمیکنه تو بیوش؟؟؟😭😭😭

تروخدا راه‌حل بدید چحوری بفهمم هنوز یاهاشه یا نیست اینم یگم از پری‌شب که رفتم پیشش و قضیه فهمیدم هنوز بهم پیام نداده و پیاممو نخونده😭 امـا مثل هنیشه با شادی و خوشی خدافظی کردیم اما ج پیامم نداده😭😭

لطفا فقط بگید چحوری متوجه بشم هنوز باهم هستن یا ن اینو نگفتم ک بگید باهاش بمونم یا نمونم فقط بگید پجوری متوجه بشم باهاشه یا ن؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

زنگم میزنم ج نمیده با اینکه گفت تا جمعه تعطیلم میام دنبالت بریم بیرون😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بهش دیگ چیزی نمیگم اما خودم از درون دارم دق میکنم والله😭تروخدا راه‌حل بدید بدونم باهاشه یا ن؟ اگر بدونم باهاش نیست بخدا دیگ حساس نمیشم چونکه اگر همو می‌خواستن و عشق محکمی بینشون بود براهم دیگ تلاش میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش میگه نامزد جدیدش mهست

اما با قطعی نمیگفت باهاش نیستم اخرشم خیلی اصرار کردم ک باهاشی یا ن گفت اره باهاشم مشکلی داری؟بعدش دید ناراحت شدم گف نیستم یاهاش قرار بود بریم خاستگاریش ن باباش موافق بود ن مامانم منم تمومش کردم

نگا اخه قطعی نگفت همه‌چیز تمام شده اخرشم انقدر پرسیدم گفت اره باهاشم تو مشکلی داری؟بعدش دید دارم ناراحت میشم گفت تمام شده