چون خیلی ذهنم درگیرشه چندبار این تاپیکوزدم ببخشیدسلام عزیزانم باپسری به قصد ازدواج دوست هستیم منتظریم کاراش اوکی بشه دوسال دیگ بیاد رسمی خاستگاری(دلایلش موجههست واسم) خودم هم شرایط خاستگاری و نامزدی رسمی ندارم امـــا منو مرتب با خودش میبره محل کارش که داداشش هم اونجاست منو مرتب میبره محل کارش بقول خودش بذار بفهمن رل دارم
امشب یه دستی زدم دیدم اره گفت قبلا با دخترخالش دوست بوده دوسش داشته و خاسته بره خاستگاری که خانواده دختره مخالف بودن و دیگ خودم پاپس کشیدم و الان بعنوان دخترخالم دوسش دارم و حس عشق نی بینمون (گف قبلا عاشق بودیم اما الان ن)
اما تو بیو پیج دختره اول اسم عشقم زده😭😭😭 دختره پیجش قفله نمیتونم برم ببینم پیجش و اینکه گلا۴۶فالوور داره همش اشنا هستن پیج برامن باز نمیکنه پیجش پیوی هست
خودش میگ این اول ا سم من نیست اول اسم نامزد جدیدشه😭ممکنه دروغ بده؟😭😭بچها چجوری آمارشو در بیارم؟دختره پیجش قفله اصلا بازهم نمیکنه پیجش پیوی شخصیه اینو نگفتم که بگید باهاش بمونم یا نمونم فقط بگید چجوری متوجه بشم هنوز باهاشه یا ن؟ البته به دوسته عشقم گفتم ک این با دترخالش نامزده؟گفت نه ۴ ۵ سال پیش یه حرفایی بوده و الان فکرنمیکنم باهاش باشه اما اونmبیصاحاب چیکارمیکنه تو بیوش؟؟؟😭😭😭
تروخدا راهحل بدید چحوری بفهمم هنوز یاهاشه یا نیست اینم یگم از پریشب که رفتم پیشش و قضیه فهمیدم هنوز بهم پیام نداده و پیاممو نخونده😭 امـا مثل هنیشه با شادی و خوشی خدافظی کردیم اما ج پیامم نداده😭😭
لطفا فقط بگید چحوری متوجه بشم هنوز باهم هستن یا ن اینو نگفتم ک بگید باهاش بمونم یا نمونم فقط بگید پجوری متوجه بشم باهاشه یا ن؟