2777
2789
عنوان

شرایط شرکت درکنکور

81 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من سالای ۸۵-۸۴رشته ی تجربی یه دیپلم موقت گرفتم وچون نامزدکردم نتونستم پیش دانشگاهی روبخونم درسمم خوب نبود فیزیک رو تک ماده زدم علاقم رشته ی انسانیه حالا خواهش میکنم اگرمیتونیدکمکم کنید ۲تا سوال دارم

۱.پیش دانشگاهی ومدرک اصلی دیپلم ندادم بایدچیکار کنم

۲.چطور رشته ی انسانی کنکور شرکت کنم 

لطفا نگید مادر بزرگ بی خیال درس شو من نزدیک۲۰سال به خانواده وبچه هام رسیدم حالا میخوام اگر بشه برای خودم کاری کنم 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

خب شما باید ترمیم معدل خرداد ماه شرکت کنید تا تراز سوابق داشته باشید چون ۵۰ درصد کنکور معدله و کنکورم که اردیبهشت و تیر برگزار میشه باید تا اون موقع تست بزنید 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما باید ترمیم معدل خرداد ماه شرکت کنید تا تراز سوابق داشته باشید چون ۵۰ درصد کنکور معدله و کنکور ...

خدا رو شکر یه نفر جواب داد خدا خیرت بده یعتی لازم نیست پیش دانشگاهی بخونم؟برای ترمیم معدل کجا برم؟آموزش وپرورش یا مدرسه؟

خدا رو شکر یه نفر جواب داد خدا خیرت بده یعتی لازم نیست پیش دانشگاهی بخونم؟برای ترمیم معدل کجا برم؟آم ...

دیگه چیزی به اسم پیش دانشگاهی نیست ، در واقع دبیرستان سه ساله و سال دوازدهم دیپلم میگیرید 

برای ترمیم هم باید برید مدرسه منطقه خودتون ثبت نام کنید اما هنوز زمان ثبت نام نرسیده 

با توجه به شرایط شما به نظرم یه سر به آموزش و پرورش هم بزنید

دیگه چیزی به اسم پیش دانشگاهی نیست ، در واقع دبیرستان سه ساله و سال دوازدهم دیپلم میگیرید  برا ...

وااای خدایا شکرت اگه پیش دانشگاهی نخوان خیلی عالی میشه حتما شنبه یه سر میرم مدرسه ی خواهرزادم شاید کسی کمکم کرد 

خدا حفظت کنه ممنون که جواب دادی الهی هر آرزویی داری بهش برسی

خدا رو شکر یه نفر جواب داد خدا خیرت بده یعتی لازم نیست پیش دانشگاهی بخونم؟برای ترمیم معدل کجا برم؟آم ...

به جای پیش دانشگاهی باید دروس پایه دوازدهم رو بخونید برای ترمیم معدل 

و برای کنکور هم باید فقط دروس تخصصی پایه دهم و یازدهم و دوازدهم رو بخونید

به جای پیش دانشگاهی باید دروس پایه دوازدهم رو بخونید برای ترمیم معدل  و برای کنکور هم باید فقط ...

ممنون گلم 

شرمنده یه سوالم دارم امکانش هست بتونم تغییر رشته بدم و۳پایه ی دهن ویازدهم ودوازدهم فقط امتحانارو شرکت کنم؟

ممنون گلم  شرمنده یه سوالم دارم امکانش هست بتونم تغییر رشته بدم و۳پایه ی دهن ویازدهم ودوازدهم ...

بله امکان تغییر رشته هست ولی امسال ۵۰ درصد کنکور معدل سال دوازدهمه پس شما فقط باید امتحانای نهایی پایه دوازدهم رو شرکت کنید و ۵۰ درصد دیگه مربوط به کنکوره باید کنکورِ همون رشته رو بخونید که کنکور از دروس تخصصی هر سه پایه هست

بله امکان تغییر رشته هست ولی امسال ۵۰ درصد کنکور معدل سال دوازدهمه پس شما فقط باید امتحانای نهایی پا ...

خیلی خیلی لطف کردی ممنونم ازت مهربون ان شاالله عاقبت بخیر وموفق وشاد وسلامت باشی همیشه 💖