ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
منو پسرم هم گرفتیم چهار روزه کارم فقط آش و سوپ درست کردنه،لیمو شیرین،دمنوش آویشن،شیر و دارچین،،،از اینا استفاده کن در کنار دارو ان شالله زودتر خوب میشی
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁
نرفتم از دیروز گلو درد داشتم امروز بدتر شدم واقعا چند روز یعنی طول میکشه
من روز اول رفتم
الان ۳ شبه نتونستم بخوابم
گلو درد و ابریزش اذیت نمیکنن
جوری بدن درد دارم فقط پیچ و تاب میخورم ناله میکنم
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
منم دیگه از دکتر خسته شدم بخدا تازه پسرم مرخص کرده بودیم دوباره هممون مریض شدیم
به شدت واگیر داره سریع منتقل میشه