2777
2789
عنوان

مایکل جکسون

1201 بازدید | 46 پست

دارم دیوونه میشم چرا انقد باید بره تو مغزم همش دارم در موردش میخونم به نظرم بخاطر اینکه شخصیتش خیلی جالبه روح بزرگی داره فراموش نمیشه ولی واقعا ازار دهنده اس که انقد تو زندگیم فکرمو مشغول کرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز دربارش حرف بزن یکم سبک بشی

بعدش کتاب خوبی بخر و ذهنت رو مشغول موضوع جدیدی کن 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
هنرمند مورد علاقه منه هم بخاطر اینکه واقعا بینظیر بود هم به خاطر اینکه با من همدرد بود

چرا میگی بود؟ فیلمی که ازش مخفیانه گرفتن ندیدی که داره سوار هواپیما خصوصی میشه ؟  یه مستند دیدم که میگفت زنده است و مخفیش کردن 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
چرا میگی بود؟ فیلمی که ازش مخفیانه گرفتن ندیدی که داره سوار هواپیما خصوصی میشه ؟  یه مستند دیدم ...

میشه به من بگیدکیه چیکارکرده؟ 

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 
چرا میگی بود؟ فیلمی که ازش مخفیانه گرفتن ندیدی که داره سوار هواپیما خصوصی میشه ؟  یه مستند دیدم ...

فیلمش کجاس؟؟یعنی ممکنه؟؟؟ چراباید مخفی بشه

مترسک!آنقدر دست هایت را باز نکن کسی تورا در آغوش نمیگیرد🥺🥺

منم عاشقشم انگاری توی ناخوداگاهم از اول عاشقش بودم و هستم و خواهم بود ،و امیدوارم که زنده باشه ،البته حس میکنم که انسان نیست و یه موجودی بجز انسان میتونه باشه که بازم واسم جالبه و دوسش دارم هرچی که میخواد باشه 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏