2777
2789
عنوان

مایکل جکسون

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 46 پست
میشه به من بگیدکیه چیکارکرده؟ 

خواننده سیاهپوست که عمل کرد چهره و پوست خودشو تغییر داد ، سفید کرد ،عمل زیبایی چهره کرد  بزن گوگل عکسشو ببین

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
فیلمش کجاس؟؟یعنی ممکنه؟؟؟ چراباید مخفی بشه

میگن که این اواخر مسلمون شده بود و چندتا آهنگ هم درباره خدا خونده بود و چون خیلی خیلی طرفدار داشت سر به نیستش کردن یا مخفیش کردن که طرفدارهاش متوجه نشن که مسلمون شده،چون قطعا اوناهم راهش رو میرفتن 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلمش کجاس؟؟یعنی ممکنه؟؟؟ چراباید مخفی بشه

یادم نیس کجا فیلمشو دیدم 

میگفت ممکنه بخوان یه زمانی بیارنش و سواستفاده کنن از عقاید مردم 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
همیشه برام سوال بوده چرا اسم بچه اش رو گذاشته بلنکت...

معنیش چیه

امروز دربارش حرف بزن یکم سبک بشی بعدش کتاب خوبی بخر و ذهنت رو مشغول موضوع جدیدی کن 

ببین این همه هنرمند تو دنیا ولی این یکی بخاطر شخصیتش ادم جذبش میشه چقد روح بزرگی داشته تو کشور خودمون انقد مسلمون ولی به ظاهر اصلا خدا رو نمیشناسن ولی مایکل انگار تیکه از خدا رو زمین بود همینش باعث شده فکرم انقد درگیرش باشه

ببین این همه هنرمند تو دنیا ولی این یکی بخاطر شخصیتش ادم جذبش میشه چقد روح بزرگی داشته تو کشور خودمو ...

با اون قسمتش که گفتی تیکه ای از خدا بود

مشکل دارم

مگه خدا تیکه تیکه اس

یذره تعادل داشته باشید افراط تو هیچی خوب نیست

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
منم عاشقشم انگاری توی ناخوداگاهم از اول عاشقش بودم و هستم و خواهم بود ،و امیدوارم که زنده باشه ،البت ...

دقیقا منم هیچ هنرمندی به اندازه مایکل برام جالب نبوده باورت میشه تمام فکرم مشغوله

به نظرت چرا مخفی شده

اینو بخون

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-430677

با اون قسمتش که گفتی تیکه ای از خدا بود مشکل دارم مگه خدا تیکه تیکه اس یذره تعادل داشته باشید افر ...

روح خدا نمیدونم برا من شاید اینجوری بوده اخه چقد یه ادم میتونه مهربونو خوب باشه تقریبا بیشتره ثروتش صرف امور خیریه شده روحش بزرگ بوده باور کن این مدل ادما رو میبینم بیشتر حضور خدارو حس میکنم 

روح خدا نمیدونم برا من شاید اینجوری بوده اخه چقد یه ادم میتونه مهربونو خوب باشه تقریبا بیشتره ثروتش ...

عزیزم خدا روح نداره که

منظور خدا از اون قسمتی که گفته "از روح خود در انسان دمیدم"

فرشته روح هست که بزرگترین فرشته خداست اسمش تو قرآن هست

ذات خدا یکتاست

منم شنیدم میگن زنده اس،از این آمریکایی ها هیچی بعید نیست

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید