2777
2789
عنوان

مایکل جکسون

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 49 پست
عزیزم خدا روح نداره که منظور خدا از اون قسمتی که گفته "از روح خود در انسان دمیدم" فرشته روح هست که ...

دوستم آمریکاست چندوقت پیش رفته بود پیش ساختمونی که انگار برای خانواده ی مایکله‌ومیگه تواین ساختمون دفن شده یعنی توی قبرستون خاک نشده تو ساختمونه وهیچکس به جز خانوادش حق ورود ندارن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواننده سیاهپوست که عمل کرد چهره و پوست خودشو تغییر داد ، سفید کرد ،عمل زیبایی چهره کرد  بزن گو ...

مایکل به بیماری ویتیلیگو مبتلا بود ک پوست رو به مرور سفید میکنه عملی در کار نبود!! فقط بینیشو ۳ بار عمل کرده

✨🤍love me like you do
مایکل جکسونم‌خدا کردین والا به پیامبرم بااون همه معجزه نمیگفتن خدا یاروح‌خدا به قول دوستمون خدا روح‌ ...

نمیدونم یه نشونه از خدا ولی به هر حال شخصیتش جالبه دیگه برو بخون ازش قلب بزرگی داشته تو کشور خودمون علی کریمی میگن حتی دستگیره های درشم از طلا بوده خدایی کدومشون انقد خیر بودن هیچی خودشم تو کشور مسلمونیم 

نمیدونم یه نشونه از خدا ولی به هر حال شخصیتش جالبه دیگه برو بخون ازش قلب بزرگی داشته تو کشور خودمون ...

بارها گفتم  بازم میگم صرفا چون این کشور کشورمسلمونی هست قرارنیست که همه مسلمان واقعی باشن  اکثرا ادای مسلمونارو درمیارن وتظاهره ولی خیلیا مثل همین مایکل تویه کشوری مثل آمریکا ممکنه خیلی رفتار وکردارش به یک مسلمان واقعی نزدیکترباشه

دوستم آمریکاست چندوقت پیش رفته بود پیش ساختمونی که انگار برای خانواده ی مایکله‌ومیگه تواین ساختمون د ...

همون دیگه

اگه تو قبرستون دفن بود مردم شک میکردن ممکن بود قبرو باز کنن 

الان کسی دسترسی نداره

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
مایکل به بیماری ویتیلیگو مبتلا بود ک پوست رو به مرور سفید میکنه عملی در کار نبود!! فقط بینیشو ۳ بار ...

مرسی از توضیحتون 

چقدر با عمل اول بینی جذاب تر بود ،عمل بعدی یطوری شد

من سالهاست اون خبر درباره عمل سفیدی رو باور کردم اما شما که گفتید دربارش خوندم که دو بیماری پوستی داشته ، اول حرفتون باور نشد چون بیماری ویتیلیگو مثل پیسی هست اما پوست مایکل یکدست بود ، بعد دیدم تو خبرا نوشته :

با گریم پنکیکی که برای پوشاندن لکه‌ها و یکدست کردن رنگ پوستش انجام می‌داد، پوستش خیلی روشن و رنگ پریده جلوه میکرده

بعضی سایتا هم میگن عمل رنگدانه داشت

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
مرسی از توضیحتون  چقدر با عمل اول بینی جذاب تر بود ،عمل بعدی یطوری شد من سالهاست اون خبر د ...

نه عزیزم پدره منم دقیقا این شکلیه پوستش سفید شده سرش و صورتش که کامل سفید شده بدنشم لک داره متاستفانه ژنتیکی هم هستش منم فک کنم اینجوری بشم 

نه عزیزم پدره منم دقیقا این شکلیه پوستش سفید شده سرش و صورتش که کامل سفید شده بدنشم لک داره متاستفان ...

الهی که هیچ بیماری بجز سرماخوردگی نگیری و تندرست و سرحال باشی😊

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع