2821
2789

نوزاد چهار ماهه برا چی یوبوست داره ؟

شیر خشک میخوره؟

شیاف  جاگیر نشده که کامل میاد بیرون

شایدم شکمش خیلی سفته که شیاف جذب نمیشه

منم بچم یوبوستیه بخاطر شیر خشک

پدرمو درآورد انقد شیاف و شربت و... خورده که الان که دوسالش شد از شیر گرفتمش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوزاد چهار ماهه برا چی یوبوست داره ؟ شیر خشک میخوره؟ شیاف  جاگیر نشده که کامل میاد بیرو ...

از دوماهگی یبوسته شکمش گاهی وقتا روزی یه بار کار میکنه ولی اکثرا ۴ یا ۵روزی یه باره اواسل مدفوعش شل بود ولی جدیدا سفت شده و خیلی اذیت میشه هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک نان کامفورت 

دیشب من اتفاقا به دختر۲وسال نیمم گذاشتم انقدرررررگریه کردو وخودشوسفت کردخدامیدونه

با اب خیسش میکنی من اوایل نمیدونستم براش بدون خیس کردن میزدم خیلی گریه میکرد بعد حاریم بهم گفت باید شیافو خیس کنم با اب از وقتی اینکارو میکنم گریه نمیکنه موقع زدنش

خب چراشیرخشکشو عوض نمیکنی نان کلا یوبس میکنه

نان نعمولی اوایل میدادم دکتد گفت گیگوز بده که اصلا هرجاری رفتیم پیدا نشد بعد گفت نان کامفورت بوده که مخصوص بچه هاییه که یبوست دارن

از دوماهگی یبوسته شکمش گاهی وقتا روزی یه بار کار میکنه ولی اکثرا ۴ یا ۵روزی یه باره اواسل مدفوعش شل ...

نان سنگینه

گیگوز خوبه برا یوبوست،اگه بهش میسازه دیگه گیگوز شماره یک  بهش بده

من پسرم تا یک سالو نیم نان خورد مثل سنگ بود شکمش

بعد گیگوز دادم یکم بهتر شد ولی بازم یوبوست داشت

خوراکی نمیتونه الان بخوره

از شش ماهگی به بعدش با مشورت پزشک

قارا بشکن (محصول محلی استان چهار محال باید باشه)یه نوع قارای شیرین هستش، طبیعی بخر  بذار داخل آبجوش تا کامل رقیق بشه بعد با سرنگ بکش و یکم یکم بهش بده

یا برگ زردآلو و آلوچه خشک با انجیر خشک  را بشور  تمیز و بذار داخل لیوان آب جوش بریز تا خیس بخورن بعد از صافی رد کن و‌با سرنگ بهش بده اینا شکما شل میکنن ولی الان به بچه چهار ماه نده مگه با مشورت پزشک

من تازع بعده دو سال اینو ب بچم دادم راحت شد ،کاش از همون شش ماهگی ب جای اون همه دارو ،از این چیزا بهشداده بودم چقد بچم زجر کشید سر شکمش

نان سنگینه گیگوز خوبه برا یوبوست،اگه بهش میسازه دیگه گیگوز شماره یک  بهش بده من پسرم تا یک ...

گیگوز اصلا پیدا نشد اتفاقا سه روز پیش ک رفتم پیش دکترش گفت انجیر خیس کن ابشو بده دیروز تا حالا دارم اینکارو میکنم ببینم جواب بده یا نه برا غذاشم دکترش گفت که از پنج ماه بهش غذا بدم گفته که یه ماه دیکه ببرمش که براش برنامه غذایی بده

نمیشه کلا نان ندی اپتامیل بدی؟

اتفاقا دکترش گفت اپتامیل پرونترا بده اگر پیدا نشد نان کامفورت که هرچی گشتیم اپتامیلم پیدا نکردیم همین نان کامفورتم فقط تو یکی از داروخانه های شهرمون پیدا میشه