2777
2789
عنوان

خواب دیدم یکی گفت

333 بازدید | 25 پست

من خیلی نذر کردم برای زمان کنکورم و مشکلاتم که حل بشه خداییشم حل شد مثلا ارزوم مهندسی پزشکی یکی از دانشگاه های تهران بود اوردم.نذرایی ک کردم نذر سیب بود نذر نمک بود کمک به نیازمندا و خیلیییی نذرای دیگه.بعد خواب دیدم یه مرد فقیری گفت چرا نذر مهمتو ادا نمیکنی؟تمام ناراحتیات برای اون نذریه ک ادا نکردی.من الان از کجا بفهمم منظورش مدوم نذره؟بعد من انقدرا پول ندارم اونارو همه انجام بدم .چیکار کنم

چی بگم والا،خودت بهتر میدونی😕.لطفا خانومیای شوهرپرست منو ریپلای نکنن حتی اگه تو تاپیکشون شرکت کردم چون من نمیدونستم انقد شوهری و بی استقلال هستی وگرنه برات نظر نمینوشتم 🤝.اگه تاپیک یا کامنتی میزارم که مطابق میلت نیست رد شو و نظر نده چون جوابی بهت میدم که تا آخر روز حالت بد باشه🙏🏽.

کدوم نذرو انجام ندادی یادت نیست؟

بابا تو چقدر حیوونی، چقدر نادونی که هنوز نفهمیدی هرکسی یه سری مرز و حد و حدود و قانون و عقاید برای خودش داره و بهشون پایبنده و تو وظیفته بهش احترام بذاری !!! اگر دیدی اون طرز فکر داره به جامعه اسیب میزنه میتونی بهش اعتراض کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم نذرو انجام ندادی یادت نیست؟

هیچکدومو انجام ندادم اصلا یادم رفته بودن با خوابم یادم افتادن

چی بگم والا،خودت بهتر میدونی😕.لطفا خانومیای شوهرپرست منو ریپلای نکنن حتی اگه تو تاپیکشون شرکت کردم چون من نمیدونستم انقد شوهری و بی استقلال هستی وگرنه برات نظر نمینوشتم 🤝.اگه تاپیک یا کامنتی میزارم که مطابق میلت نیست رد شو و نظر نده چون جوابی بهت میدم که تا آخر روز حالت بد باشه🙏🏽.

قبلا نذر کرده بودی ؟

اره حدود 5 6 سال پیش

خببب🥲

نمیدونم واقعا

بابا تو چقدر حیوونی، چقدر نادونی که هنوز نفهمیدی هرکسی یه سری مرز و حد و حدود و قانون و عقاید برای خودش داره و بهشون پایبنده و تو وظیفته بهش احترام بذاری !!! اگر دیدی اون طرز فکر داره به جامعه اسیب میزنه میتونی بهش اعتراض کنی.

ببین واقعیتش اینه قرار نیست همیشه یه نذر بزرگ کنی که نتونی انجامش بدی. نذر برای انجام دادنه نه پشت گ ...

خب من اونموقع اینارو نذر میکردم ک درست شه اوضاع بعد فراموش کردم الانم این خوابو دیدم بعد اینک کلا یادم رفته بود.بعد طرف گفت نذرت نگفت نذرات.یعنی منظورش مهمترینش بوده ک من یادم نیست اصلا

یادت نیست چی بود؟

نمک،سیب،کمک به نیازمند،دادن هزینه درمان ب نیازمند،رفتن به قم،10هزار تا صلوات.اینارو یادم مونده بازمپشاید باشه چیزی

خب من اونموقع اینارو نذر میکردم ک درست شه اوضاع بعد فراموش کردم الانم این خوابو دیدم بعد اینک کلا یا ...

به نظرم بشین فکر کن که یادت بیاد یا تک تکشون رو روی کاغذ بنویس که ببینی به نظر کدوم مهم تره. این آقا هم فکر کن شاید نشونه ی خاصی داشته که مرتبط باشه

به نظرم بشین فکر کن که یادت بیاد یا تک تکشون رو روی کاغذ بنویس که ببینی به نظر کدوم مهم تره. این آقا ...

نیازمند بود خب.ینی منظورش کمک ب نیازمندا بوده؟اخه الان اونقدرا پول ندارم کمک کنم 😑

شروع کن انحام بده.حتی در حد ماهی،یدونه نمک

یا مثلا یک کیلو سیب هر وقت هر چقدر داشتی ادا کن .

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
نمک،سیب،کمک به نیازمند،دادن هزینه درمان ب نیازمند،رفتن به قم،10هزار تا صلوات.اینارو یادم مونده بازمپ ...

می دونم هزینه زیاده

پس صلوات و شروع کن ، کم کم اونا رو هم انجام بده

مثلاً چندتا دونه سیب بگیر با چندتا بسته کوچیکه نمک پخش کن

در حد توان مالیت

هر مقدار پول داشتی برای کمک درمان به حساب شون بزن یا ماهک