2821
2789
عنوان

دیگه بستهههه

105 بازدید | 9 پست

دیگه نمیخوام من اون ادم ملاحظه گر باشم که مامان باباشو درک کنه 

اونا هی تخریبش کنن هی بگه اشکال نداره 

هی بهشون بگی این حرفو نزنید انقد شخصیت منو له نکنید من همین الانشم کلی تروما دارم 

کلی اختلال دارم از دست شماها 

اما هی ناراحتت کنن 

منم اشکشونو در میارم 

حرفف زدن حرف میشنونن 

تازه ناراحتم نمیشم 

من پدرم دراومده تا تونستم خودمو سرپا نگه دارم بعد کلی اتفاق بد 

بعد اینا شدن نمک رو زخم من 

بعدش مگه من چندسالمه 

اونا چندسالشونه 

من کلی وقت گذاشتم مطالعه کردم ملاحظه کردم 

اوناهک بزارن 

واقعا دیگه مهم نیسنن 

رفتار بد ببینم چه از طرف خونواده چه کس دیگه به طرز اشک اوری جوابشونو میدم.اخه من تو زندگی مرفه ای نیستم که بگن این همه داریم خرجت میکنیم این همه برات مایه میزاریم این همه گردش و تفریح و لباسای گرون و گوشی و لپتاپ گرون یا حتی یه اتاق درست درمون من ندارم تو یه خونه مستاجری.دیگه بسته این که همش خودمو مقصر همه چی دونستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بسه درسته 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بسه درسته 

قطعا میدونستم. و چقد تاپیک مسخره و‌احمقانه ای وقتی یکی داره خشمشو خالی میکنه بیایم بگیم فلان کلمه رو اشتباه نوشنی 

فکر کردید انقد سواد داغونی دارم که فرقشونو تشخیص ندم 

یا‌مثلا با گفتن این که بسه درسته حس میکنیم دنبارو از جهالت نجات دادین؟

قطعا میدونستم. و چقد تاپیک مسخره و‌احمقانه ای وقتی یکی داره خشمشو خالی میکنه بیایم بگیم فلان کلمه رو ...

خداشفات بده طفلک

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خداشفات بده طفلک

امثال کسایی عین شما کارشون از شفاهم گذشته . 

و چقد بد که تو سایت و زیر پست من کامنت گذاشتی 

و اصلا صحبت کردن باهات کار اشتباهیه طفلک هم خودتی با این سطح فرهنگت و نحوه اشتباه به کار بردنت واژه هات

تو تاپیک من نباش 

امثال کسایی عین شما کارشون از شفاهم گذشته .  و چقد بد که تو سایت و زیر پست من کامنت گذاشتی&nbs ...

برام سواله چرا اینقدر عصبی هستی احتمالا باهمین رفتارت با خانوادتم برخورد میکنی که آبتون توی یه جوب نمیره نفس عمیق بکش و آروم باش زندگی واقعا بی ارزش تر از اون چیزیه که بخوای اینطوری برای دوتا کلمه حرف حرص بخوری و مثل اسپند روی اتیش بشی ریلکس باش

برام سواله چرا اینقدر عصبی هستی احتمالا باهمین رفتارت با خانوادتم برخورد میکنی که آبتون توی یه جوب ن ...

درحالی که داشتم چای بیسکویتم رو میل میکردم جوابتونو دادم پس کاملا رلکس بودم و تجزیه تحلیل شما اصلا برام اهمیتی نداره و خب ادم یه خورده در مقابله ادمای بی فرهنگی تغییر خلق و خو داشته باشه خوبه

(آدمای بی فرهنگی که کار اشتباه تو جای نادرست انجام میدن بعد میام ربطش میدن به چیزای مختلف )

شما جای اینکارو برو یاد بگیر کجا باید چه حرفی رو بزنی