2777
2789
عنوان

بیاید🤌

78 بازدید | 10 پست

ی خانم ۳۰ ساله که ۳ تا بچه داره

ولی کلن انگار بیخیال خونه و خانواده ش شده و همش یا با دوستاشه یا خوابه یا اینکه داره با گوشیش با دوستاش چت میکنه...

چی میگید یکم تاثیر گذار باشه و یکم ب خودش بیاد و ب بچه هاش برسه؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خانوم اگه تازگی اینجوری شده یعنی افسرده و خسته س

باید بره مشاوره و یا استراحت طولانی کنه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
شوهر نداره خو شوهرش باید یه چیزی بگه 😂😂😂

چرا داره ولی کسی حریفش نیس

تموم حرفش اینه با دوستام میرم بیرون تا حال و هوام عوض شه

از هف روز هفته پنج روزش با دوستاشه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
چرا داره ولی کسی حریفش نیس تموم حرفش اینه با دوستام میرم بیرون تا حال و هوام عوض شه از هف روز هفته ...

بهش میگم خوش به حالت که اینقدر بی خیالی ‌ واقعا بی خیالی هم  بعصی وقتا نعمته . من که اینقدر این مدت حرص و جوش خوردم مریض شدم  . ولی بدون شوخی فکر کنم دلیل رفتارش دوستاش هستن از لین دوستا باید دوری کنه . به اصطلاح دوستای ناباب داره

بهش میگم خوش به حالت که اینقدر بی خیالی ‌ واقعا بی خیالی هم  بعصی وقتا نعمته . من که اینقدر این ...

دقیقا هم همینه

یکیشون شوهر داره دوس پسر داره

اون یکی همه چی میزنه...

واقعا ترسناکن

این منم، فقط من ۳۴ سالمه

خب دلیل این رفتارت چیه؟؟؟