2777
2789
عنوان

بیاید🤌

78 بازدید | 10 پست

ی خانم ۳۰ ساله که ۳ تا بچه داره

ولی کلن انگار بیخیال خونه و خانواده ش شده و همش یا با دوستاشه یا خوابه یا اینکه داره با گوشیش با دوستاش چت میکنه...

چی میگید یکم تاثیر گذار باشه و یکم ب خودش بیاد و ب بچه هاش برسه؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پاشو بجه های سرتقت و جم کن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اون خانوم اگه تازگی اینجوری شده یعنی افسرده و خسته س

باید بره مشاوره و یا استراحت طولانی کنه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
شوهر نداره خو شوهرش باید یه چیزی بگه 😂😂😂

چرا داره ولی کسی حریفش نیس

تموم حرفش اینه با دوستام میرم بیرون تا حال و هوام عوض شه

از هف روز هفته پنج روزش با دوستاشه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
چرا داره ولی کسی حریفش نیس تموم حرفش اینه با دوستام میرم بیرون تا حال و هوام عوض شه از هف روز هفته ...

بهش میگم خوش به حالت که اینقدر بی خیالی ‌ واقعا بی خیالی هم  بعصی وقتا نعمته . من که اینقدر این مدت حرص و جوش خوردم مریض شدم  . ولی بدون شوخی فکر کنم دلیل رفتارش دوستاش هستن از لین دوستا باید دوری کنه . به اصطلاح دوستای ناباب داره

بهش میگم خوش به حالت که اینقدر بی خیالی ‌ واقعا بی خیالی هم  بعصی وقتا نعمته . من که اینقدر این ...

دقیقا هم همینه

یکیشون شوهر داره دوس پسر داره

اون یکی همه چی میزنه...

واقعا ترسناکن

این منم، فقط من ۳۴ سالمه

خب دلیل این رفتارت چیه؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز