2777
2789
عنوان

یا حضرت رقیه🫠❤️‍🩹

169 بازدید | 11 پست

۶ سال پیش حضرت رقیه اومده بود تو خوابم و با تمام جزئیات بهم گفت قراره بابامو ازم بگیره و ببره پیش خدا🫠

گفت تو همین ۲.۳ روزه باباتو ازت میگیرم چون من رفتم خونه های دیگه و باباهاشونو ازشون گرفتم

منتشون کردم و قبول کرد که این کارو نکنه🫠

و دقیقا چن روز بعدش بابام تصادف کرد و ماشینش جمع شده بود کل مردم اونجا میگفتن ما واسمون تعجب اوره که آدم ازش زنده و سالم در اومده:))

دعا کردم بابام دیگه هیچوقت ماشین نخرهه هرکاری کردم تا ماشین شو بفروشه و فروخت و چنن سال بدون ماشینی موند هر چند پیاده هم کلیی خطرات هست

و تازه ماشین خریده:))

میگم استرس گرفتم راستش:///

من داستان حضرت رقیه رو خوندم و دیدم تو بدترین حالت زندگیش راجب پدرس امام حسین بوده بچه ها🫠🫠

سر پدر بریدشو دیده:)))))))))))))))))))))

بمیرم واسه دلش من🙂

نمیدونم باید چیکار کنم تا این استرس کم بشهههه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

عزیزم لازمه بری دکتر. شما اضطراب مزمن داری. این اضطراب با عقاید مذهبی قاطی شده اینجوری خودش رو نشون ...

درستههه🥲🫠

حتی از اون موقع نمیتونم شبا درست درمون بخوابم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

استرس الکی به خودت نده

پدرتون بسپار به خدا و حضرت رقیه ان شاء الله اتفاق بدی نمیوفته

لطفاً برای منم دعا کنید یه اتفاق افتاده دعا کنید تو همین چند روز دفع شر بشه و همه چیز حتم بخیر بشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

باید بری پیش روانشناس

چون همه ی آدم ها میمیرن

تا وقتی هستن خوش باش پیششون

نمیتونی جلوی مرگشون رو بگیری که

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

برو دکتر برا اضطرابت یادت باشه مرگ دست خداست دعا هم دفع بلاست 🙂😘

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب حضرت رقیه قبول کرده دیگه

پس نگرانی نداره بابات بسپار به خودش

تا خدا نخواد برگ از درخت نمیافته

زمانی ام که خدا خواست این عمر انجام بشه باید آدم تسلیم بشه

هیچکسی از خدا مهربون تر برای بندش نیست چون

پس دلیلی نداره نگران باشی

من شک دارم به شادیای شما 🗣 در این اکانت انرژی زنانه آنتن نمیده چاخلص همگی🎀

حضرت رقیه مثل ما ادمه چرا منادی قرارش میدی فوت کرده و تا روز قیامت هم زنده نمیشه همیشه هر دعا و خواس ...

قشنگ من اونا واسطه های خدا هستن که پیام ما زودتر به خدا برسه:))

حتی تو خوابم چن بار گفت از خدا دستور دارم دست من نیس

و من وقتی خواهش کردم قبول کرد

خب اونا بیشتر از ما پیش خدا پارتی دارن🥲🥲🫶

وگرنه چرا اصن باید باشن

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

قشنگ من اونا واسطه های خدا هستن که پیام ما زودتر به خدا برسه:))حتی تو خوابم چن بار گفت از خدا دستور ...

دوست خوبم اینکه اونا آدمای والایی بودن شکی نیست اما شما قرآن رو که باز کنی اولین سوره،، سوره فاتحه رو میبینی که تو آیه فرموده تنها تو را میپرستیم و تنها از تو یاری میجوییم به معنای سوره ی توحید که معنی یگانه پرستی رو میده هم توجه کنین قطعا متوجه میشین کسی که توانایی گرفتن و بخشیدن دوباره رو داره تنها خداست و لاغیر

دوست خوبم اینکه اونا آدمای والایی بودن شکی نیست اما شما قرآن رو که باز کنی اولین سوره،، سوره فاتحه ر ...

از نظر اعتقادی صد در صد باهات موافق هستم. اصلا خدا در این دیر محجور و غریب مونده اینقدر به بهانه ی توسل چیزی اضافه شده.

ولی مساله ی ایشون اعتقادی نیست. وقتی ذهن ما درگیر اضطراب مزمن و طولانی مدت می شه (به خصوص که برای ایشون باعث بی خوابی هم شده) بسیار سناریو سازی می کنه. این سناریوها می تونند خیلی عجیب باشند. مشخصا ایشون یه سری شنیده ها و اعتقادات مذهبی داره و بعد با این اضطراب ها قاطی شده و اینطوری خودشو نشون داده. و هیچ جای سرزنشی نیست. اینا واکنش های طبیعی ذهن ماست.

فقط مهمه که باهاش چه طور برخورد می کنیم.

خوشبختانه اضطراب فراگیر یه بیماری شناخته شده است. هم درمان دارویی داره و هم مشاوره می تونه خیلی کمک کنه. فقط یکی رو می خواد که علم داشته باشه و از راه درست پیگیری کنه.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.