2777
2789
عنوان

دخترم رو ببرم بستری کنم؟

901 بازدید | 40 پست

دیروز بردم سرم زد دکتر گفت اگه خوب نشد بیا نامه بزنم ببر بیمارستان بستری کن 

الان ریه اش خس خس میکنه برای تبش هم دیشب شیاف 100 گذاشتم حالا تب نداره بنظرتون تا عصر خوب نشد ببرم بیمارستان؟؟ 

خودش خیلی می‌ترسه میگه نمیام (چهارده سالشه) 

کرونا هست ازش گرفتم شوهرمم گرفته ولی ما بهتریم

دخترم بدنش خیلی ضعیفه خیلی لاغره 

میگه برم بیمارستان دیگه برنمیگردم 😞 یه بیمارستان خوب تو شیراز که خیلی رسیدگی کنن به کرونا بنظرتون کجاست؟ 

توروخدا دعا کنید 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تبش اومده پایین که یعنی داره بهتر میشه. خوراکی های مقوی بهش بده. گوشت و قلم و این چیزا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من بودم میبردم چون تند تند سرم میزنن مداوم اکسیژن خون چک میکنن بعد اینکه دو تا سبد سیب بخر هر یک ساعت یک لیوان بزرررگ مایعات بخوره حتی زوری 

انشالله خوب بشه زودی

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

اسی نبر برای خس خس سینش عسل با ابجوش خیلی خوبه اب هویجم براش بگیر خیلی بهتر میکنه.  تخم شربتی هم دم کن حالت ژله ای بشه بخوره با به دونه یا به دونه رو جدا دم کن نبرش بیمارستان

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اره بابا ببر بستریش کنن، بمیرم چقد حالش بده مگه چند روزه اینطوره

میترسم ی بارم پاش به بیمارستان باز نشده بچم 3 روزه نرفته مدرسه از شنبه تاحالا افتاده پنی سلین کلی قرص دادم خورده تبش پایین نمیاد شیاف بزارم چند ساعت آروم میشه بعد دوباره تب میکنه دارم دیوونه میشم 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
نمیدونم هرجور صلاحه .. ولی ببین اون بچه رو تخت با کلی استرس و ترس بنظرت بهتر میشه ؟ تازه اونجا کلی ک ...

اصلا حتی فقط یه بارم نبردم‌ش بیمارستان