2777
2789
عنوان

دخترم رو ببرم بستری کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 40 پست
شوهرم میره میمونه مشکلی با اون نداریم فقط میترسم بره بیمارستان بچه تاحالا اینجور جاها نرفته دوست ندا ...

من همسرم کرونا که داشت فقط با سوپ مرغ و سبزیجات بهتر شد شما هم بهش بده. 

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسرم کرونا که داشت فقط با سوپ مرغ و سبزیجات بهتر شد شما هم بهش بده. 

نمیخوره میگه دهنم بد مزه است همه چی طعم زهر مار میده، 😭

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
ببرش اصلا مکث نکن،  اگه بدتر شد چی  اگه خدای نکرده دیر بشه چی

وااااااای😭😭خدا آدم رو سنگ کنه ولی مادر نشه از شنبه تاحالا من. پلک رو هم نزاشتم حالا تا فردا صبر کنم نشد ببرم بیمارستان خصوصی بستری کنم بیمارستانای دولتی که فقط از سر خودشون رفع میکنن 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
14 شربت دیفن  قرص ژلوفن/آزیترومایسین/ضد تهوع

اگه میخاهی کار هایی که میگم را بکن 

این شربتها را بگیر بهش بده عالیه کاملا بی ضررن طبق تجربه خودم که استفاده کردم

شربت بنفشه باریج بگیر ضد سرفه ضد التهاب ببین حتما بنفشه باریج باشه چون باریج خالی هم هست 

دوم شربت برم کلد 

قرصش هم بجاازیترومایسین کو اموکسی کلاو بگیر و بهش بده 

ویتامین cقرص جوشان یاخوده قرصش

چون اشتهاش کمه فقط سوپ های مقوی مثلا داخلش برنج و سبزی و هویج و سیب زمینی و مرغ بریز و همه را میکس کن بده بهش که سریع بخوره هرروز تازه بپز 

لیمو شیرین خیلی خوبه

لیموترس و عسل هم بهش بده

زیاد شیرینی نده که سیرش کنه و دیگه سوپ نخور 

قرص استامینوفن هم اگه میدی هر۶ساعت مرتب بده 

دارو میدی اب و مایعات زیاد بخور

باان قرص و شربت میتونم بگم تا فردا بهتره 

اگه دیدی بیحالیه و تبش قطع شده فردا یک سرم و امپول ویتامین ب،۶وب۱۲بگو یک دکتر بنویسه و برو بهش بزنید 

یا یک امپول نوروبین ازادهم میدن 

راست میگه اما چاره ای نیست باید بخوره تا بدنش قوی باشه. آبمیوه زیاد بهش بدین

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
اگه میخاهی کار هایی که میگم را بکن  این شربتها را بگیر بهش بده عالیه کاملا بی ضررن طبق تجربه خ ...

ممنونم عزیزم مرسی برم داروخونه بیینم داره بگیرم بدم بهش 

راست میگه اما چاره ای نیست باید بخوره تا بدنش قوی باشه. آبمیوه زیاد بهش بدین

صبح که بیدار شده صبحونه نون پنیر و چای خورده 

بعد یکمی شلغم دادم بهش

بعد قرص ویتامین سی

حالا هم آبلیمو عسل 

راست میگه بنده خدا میل نداره،  اگه ابمیوه میخوره ابمیوه بش بده،  من ابمیوه دوست دارم منتها کسی نیست برامون بگیره خودمم حال ندارم تکون بخورم