2777
2789
عنوان

اونایی که عروسی نگرفتن و گرفتن

325 بازدید | 25 پست

خانواده نامزدم باهام مشکل دارن و هیچچ کمک مالی از طرف خانوادش نداریم خانواده خودمم که چی بگم بابام خیلی زیاد داشته همون قسط وامو شاید بتونه بده نامزدمم ماهی 14 تومن حقوق میگیره تازه قسط تلوزیون و ماشین لباسشویی تموم شده یخچالمون الان 58 تومن میشه انه قسطی برداریم 30 تومنم فرشا 100 تومن اجاره خونه و از عید داریم ساختن خونه خودمونو شروع میکنیم اصلا وضعیت عروسی نداریم هم از نظر مالی هم خانوادگی چون خانواده پدر مادرم باهم قهرن و خانواده منم با نامزدم 

اگه عروسی نگیرم فردا عقده میشه برام؟ به مشکل بر میخورم؟ میخوام برم اتلیه و ارایشگاه فقط بعدشم مشهد و یه تور ایرانگردی خوبه به نظرتون؟ 

اینو فقط خودت میدونی 

برای من عروسی یه جشن بود نه یه چیز مهم 

نگرفتم عقده ای هم نشدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا..ارایشگاهتو برو عکس و فیلم بگیر کافیه..بخدا اقوام میان میخورن و میریزن اخرم ک هیچی فقط ی خرج الکی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یکم دیگه صبرکن شرایط اوکی شد برو سر خونه زندگیت خب 

چه عجله توی این اوضاع

نه خودتو در فشار بزار نه نامزدتو

اینروزا زندگی ساده هم خیلی خرج داره پس بزار دست تون باز بشه و یه مقدار حجم قرض ها بیادپایین و خانواده ها اوکی بشن که انشاالله همیشه خاطره عروسی تو بخوبی یاد کنی

کاربر سال۹۷م

نگرفتم 

بقیه اطرافم ک میگیرن هم نه حرص میخورم نه عقده دارم 

بنظرم گرفتنش عجیبع 

البته من درونگرام 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اخه میگن فردا عقده میشه رو دلت غصه میخوری 

خودت رو نمیشناسی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

عزیزم عروسی گرفتن خیلی خوبه ولی اول باید شرایطو در نظر گرفت اگه شرایطشو ندارین نگیر با خودت فک کن ببین بعدا حسرت به دل نمیمونی 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من عروسی مجلل تر از دخترهای فامیل گرفتم. 

دوطرف  زحمت کشیدن برام  عروسی گرفتن. 

برا عکس رفتم آتلیه بعدش رفتم باغ عروس. بعدش رفتم تالار خب 

فقط خاطرات باغ عروس برام موند  نه هیچ جیزی 

حتی عکسها رو هم چاپ نکردیم 

عقل الانم  فقط میگه لباس عروس  دسته گل.  آتلیه فقط 

نه ماشین عروس. نه طلا  نه هیچ چیز ویگخ ای 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549