2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب من فکر میکردم تومدرسه یاد میدن بچه منم سال دیگه میره پیش چند روزه شروع کردم حروف رو ب ...

پسر من فقط یاد گرفته هم کلاسی هاش نه بلد نیستن طبق گفته مادرها 

پسرم میومد بهم میگفت نوشتن این چطوریه ازم می خواست ولی فشار نیاوردم خودش تا ی حدی دوست داشت 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

پسر من فقط یاد گرفته هم کلاسی هاش نه بلد نیستن طبق گفته مادرها  پسرم میومد بهم میگفت نوشتن این ...

دختر منم میگه بهم مشق نوشتن یاد بده اما میبینم چقدر براش سخته مخصوصا آ کلا میچسبونه بهم دیگه

دختر منم میگه بهم مشق نوشتن یاد بده اما میبینم چقدر براش سخته مخصوصا آ کلا میچسبونه بهم دیگه

بزار اول ک رفت با اشتیاق باشه بلد باشه از قبل تکراری و کسل کننده میشه گلم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

آخه نگرانم تو مدرسه گیج بازی دربیاره یاد نگیره برای این میگفتم تو این دوسال بهش یاد بدم نمیدونستم پی ...

والا من ی پسرم الان کلاس شیشمه 

کلاس سوم ک رفت از قبل جدول ضرب بهش یاد دادم با بدبختی 

بعد دیدم معلم ب روش خیلی اسون یاد داده 

سر دومی من دیگه بی خیالم با تجربه شدم فشار نمیارم دیگه

والا من ی پسرم الان کلاس شیشمه  کلاس سوم ک رفت از قبل جدول ضرب بهش یاد دادم با بدبختی  ب ...

بچه های الان هزار ماشالا خیلی باهوشن سریع یاد میگیرن فقط نگرانیش برای با مادر هاست من بچه ی اولمه خیلی دلهره مدرسه رفتنشو دارم

بچه های الان هزار ماشالا خیلی باهوشن سریع یاد میگیرن فقط نگرانیش برای با مادر هاست من بچه ی اولمه خی ...

بهت میگم هیچی نیست  والا خودشون یاد میگیرن 

استرس رو دور کن ....

چه‌قدر قشنگ و مرتب.من غیر انتفاعی گذاشتم واقعا از ۱۸ نفر هیچ کدوم کلاس اول اینجور ننوشتند.تازه دو زبان ه است.در ضمن نگاره ده هستند.من فک میکنم زیاد درس داده

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.