2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من هرچی هست و هرکاری میکنن سر کلاس و تو مدرسه ست، کتاب خونه نمیارن و کلا تکلیف ندارن 

چ عالی اصلشم همینه مث مدارس خارج کشور 

کدوم شهرید؟مدرسه دولتی میره؟

اسم حروف رو فعلا بهشون نمی‌گن .. در واقع الان لوحه نویسی می‌کنند . 

دقیقا بهش میگن لوح نویسی و اسمی روش نمیذارن، بخاطر همینم من تعجب کردم که گفتن حرف د رو دارن آموزش میبینن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چ عالی اصلشم همینه مث مدارس خارج کشور  کدوم شهرید؟مدرسه دولتی میره؟

تهران، غیرانتفاعی 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دقیقا بهش میگن لوح نویسی و اسمی روش نمیذارن، بخاطر همینم من تعجب کردم که گفتن حرف د رو دارن آموزش می ...

چون شکل د هست اینجور گفتن وگرنه اسمشون فعلا نمیگن

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
خوب نوشته  برا دختر من خیلی داغونه 😬

اونهایی که معلم دورشون خط کشیده خوب هستند . 

اگر عکس می‌دادی میشد نظر داد .‌ اغلب مامان ها بیش از حد وسواس به خرح میدن .. ممکنه آنقدرها هم که فکر میکنی بد نباشه 

اونهایی که معلم دورشون خط کشیده خوب هستند .  اگر عکس می‌دادی میشد نظر داد .‌ اغلب مامان ها بیش ...

ن وسواس نیس ،امروزم معلمش بهم پیام داد ک بیشتر باهاش کار کنم ،خیلی تنبلی میکنه بزور چن تا خط مینویسه اگه تمرین میکرد بهتر میشد