دنیز12 مدیر عضویت: 1395/04/15 تعداد پست: 2579 عنوان مامانای کلاس اولی بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 57 پست دو روزه دارم با دخترم کار میکنم رو حرف ر و د خیلی براش سخته خیلیم بد مینویسه بچهای شما چطورین؟ 1402/07/17 | 22:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیز12 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/15 تعداد پست: 2579 تازه خودتون رو آماده کنین برای و ک مصیبت 😓😓من اون هفته درگیر ر و د بودم امروز و بود پدرمو دراورد ا ... وای چ بدبختی داریما
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1410 بله . دختر من هم همه ی حروف رو تو پیش دبستانی یاد گرفته خدا کنه تو شهر ماهم اینطور باشه اگه یاد بدن دیگه امسال بچه رواذیت نکنم خیلی کجو کوله مینویسه سال دیگه میره پیش دبستانی
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48847 چه خوب من فکر میکردم تومدرسه یاد میدن بچه منم سال دیگه میره پیش چند روزه شروع کردم حروف رو ب ... پسر من فقط یاد گرفته هم کلاسی هاش نه بلد نیستن طبق گفته مادرها پسرم میومد بهم میگفت نوشتن این چطوریه ازم می خواست ولی فشار نیاوردم خودش تا ی حدی دوست داشت روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1410 پسر من فقط یاد گرفته هم کلاسی هاش نه بلد نیستن طبق گفته مادرها پسرم میومد بهم میگفت نوشتن این ... دختر منم میگه بهم مشق نوشتن یاد بده اما میبینم چقدر براش سخته مخصوصا آ کلا میچسبونه بهم دیگه
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48847 دختر منم میگه بهم مشق نوشتن یاد بده اما میبینم چقدر براش سخته مخصوصا آ کلا میچسبونه بهم دیگه بزار اول ک رفت با اشتیاق باشه بلد باشه از قبل تکراری و کسل کننده میشه گلم روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
اپیکور عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 24604 خدا کنه تو شهر ماهم اینطور باشه اگه یاد بدن دیگه امسال بچه رواذیت نکنم خیلی کجو کوله مینویسه سال دیگ ... ای جوووونم کوچولو هست هنوز خیلی یاد میگیره 🌱
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1410 بزار اول ک رفت با اشتیاق باشه بلد باشه از قبل تکراری و کسل کننده میشه گلم آخه نگرانم تو مدرسه گیج بازی دربیاره یاد نگیره برای این میگفتم تو این دوسال بهش یاد بدم نمیدونستم پیش یاد میدن
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48847 آخه نگرانم تو مدرسه گیج بازی دربیاره یاد نگیره برای این میگفتم تو این دوسال بهش یاد بدم نمیدونستم پی ... والا من ی پسرم الان کلاس شیشمه کلاس سوم ک رفت از قبل جدول ضرب بهش یاد دادم با بدبختی بعد دیدم معلم ب روش خیلی اسون یاد داده سر دومی من دیگه بی خیالم با تجربه شدم فشار نمیارم دیگه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1410 والا من ی پسرم الان کلاس شیشمه کلاس سوم ک رفت از قبل جدول ضرب بهش یاد دادم با بدبختی ب ... بچه های الان هزار ماشالا خیلی باهوشن سریع یاد میگیرن فقط نگرانیش برای با مادر هاست من بچه ی اولمه خیلی دلهره مدرسه رفتنشو دارم
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48847 بچه های الان هزار ماشالا خیلی باهوشن سریع یاد میگیرن فقط نگرانیش برای با مادر هاست من بچه ی اولمه خی ... بهت میگم هیچی نیست والا خودشون یاد میگیرن استرس رو دور کن .... روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1410 بهت میگم هیچی نیست والا خودشون یاد میگیرن استرس رو دور کن .... انشالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم 😍
نیکانعزیزم عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 2195 چهقدر قشنگ و مرتب.من غیر انتفاعی گذاشتم واقعا از ۱۸ نفر هیچ کدوم کلاس اول اینجور ننوشتند.تازه دو زبان ه است.در ضمن نگاره ده هستند.من فک میکنم زیاد درس داده خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر میشود.