2777
2789
عنوان

دوستم سر یه شوخی ساده باهام کات کرد

785 بازدید | 24 پست

خیلی باهم صمیمی بودیم 

بعد ایشون منو ب یکی از آشناهاشون معرفی کرد برای ازدواج ، بعد از یه مدتی موضوع ازدواج ما بهم خورد و ایشون خیلی نامردی در حق من کردن و قلب من شکسته شد

بعد از تموم شدن اون ارتباط با اون آقا ، من ارتباطمو با دوستم ادامه دادم 

همیشه باهم شوخی میکردیم ، خونه هم همیشه میرفتیم ، یه روز من دعوتش کردم خونمون تا لحظه آخر منتظرش بودم پیام داد گف نمیام ، بعد ک دیدم نیومد چون میدونستم پیتزا دوست داره ، یکی براش درس کردم بردم دم خونشون ( باهم تو یه محله زندگی میکنیم)  بعد از اون حس کردم رفتار دوستم باهام سرد تر از گذشته شده بود ، تا من پیام نمیدادم بهم پیام نمیداد ، هیچییییی ینی اگ تا یه هفته ازش بی خبر میموندم ازم هیچ خبری نمیگرفت 

بعد چون ما همیشه باهم شوخی داشتیم من باهاش شوخی کردم ، بهم گف من خوشم نمیاد کسی اینجوری باهام حرف بزنه 

منم گفتم منظوری نداشتم فک میکردم ما دوست هستیم و صمیمی هستیم ، بهم گف لطفا تا این حد با من احساس صمیمیت نکن ، من به هیچکس این اجازه رو نمیدم اینجوری باهام حرف بزنه ، بعد من ازش عذر خواهی کردم سین نزد ، بعد یه اس ام اس براش فرستادم گفتم زهره جان واقعا ببخشید بابت حرفم قصد نداشتم ناراحتت کنم ، من بخدا آدم بی ادبی نیستم قصد نداشتم ناراحتت کنم لطفا منو ببخش و ازم ناراحت نشو 

ایشون اصلا جواب هیچ کدوم از پیامامو دیگ ندادن

هیچ کدوووووووم 

منم خیلی ناراحت شدم که منم برای خودم شخصیتی دارم این همه عذرخواهی کردم دریغ از یه جواب 

بعد استوری میذاشتم اصلا استوری هامو باز نمیکرد ، منم نادیده ش گرفتم از پیجم ننداختمش بیرون ، ولی استوری و پست هاشو لایک نمیکردم اصلا 

بعد تازگی متوجه شدم شمارمم پاک کرده 

خیلی ناراحت بودم از این موضوع با دختر خالم این موضوع رو مطرح کردم 

گفت ک احتمالا میخواد با همون پسره ک خواستگار من بود ازدواج کنع و این بهانش بوده برای قطع ارتباط با من 

بعد چن وقته تو روبیکا نگای آخرین بازدید هاشون میکنم ، آخرین بازدید هاشون نزدیک بهمه... 

ولی از این تعجب میکنم اون آدم خیلی بدی داشت من همه بدی هاشو براش تعریف کردم خودشم کلی تعجب کرد میگف آدم مریضیه 

میگم حتی با وجود این حرفا احتمال داره با این آدم ازدواج کنه و دوستی مارو به خاطر این موضوع بهم زده باشه؟؟؟؟

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

مهم نیست مهم اینه که هیچکدوم الان بخشی از زندگی تو نیستن پس دلیل نداره بازدیداشون رو چک کنی

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر ناراحت شدم از نوع رفتارش تموم چت هامونو پاک کردم فقط ب خودم فوش میدادم چرا این همه عذرخواهی کردم الان اون آدم با خودش فک میکنه گوه خاصیه

متوجه نشدم گفت چون برام‌پیتزا درست کردی ناراحت شدم؟😐💔😂

احتمالا به خاطر ازدواجش با اون آقا کات کرده

🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
مهم نیست مهم اینه که هیچکدوم الان بخشی از زندگی تو نیستن پس دلیل نداره بازدیداشون رو چک کنی

دقیقا ، من شمارشونو خیلی وقته پاک کردم ولی نمیدونم چرا کاربریشون برام تو روبیکا بالا اومد وبی از همون روبیکاهم پاکشون کردم

ولی دیدم آخرین بازدید هاشون نزدیک ب همه خیلی تعجب کردم حدس زدم باهم باشن 

متوجه نشدم گفت چون برام‌پیتزا درست کردی ناراحت شدم؟😐💔😂 احتمالا به خاطر ازدواجش با اون آقا کات کر ...

نه من چون میدونستم پیتزا دوس داره ، دعوتش کردم همون روزم پیتزا درس کردم ب خاطرش 

منم دوست مثلا صمیمی ۱۰ سالم سر دوست پسرش باهام کات کرد 😑😑😂😂😂 چون بهش گفتم پسره دنبال رابطس پس ع ...

بعضیا مشکل دارن بخدا

دقیقا ، من شمارشونو خیلی وقته پاک کردم ولی نمیدونم چرا کاربریشون برام تو روبیکا بالا اومد وبی از همو ...

فدای سرت دو تا آدم مشکل دار بزار اتفاقا با هم باشن بهتر ازینه که دوتا دیگه رو بدبخت کنن😉

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

دلیلش مهم نیست فقط پیگیر بودنت الان به چه دلیله؟ با نود درصد آدما نباید صمیمی شد

خب ناراحت بودم سر یه موضوع ساده باهام کات کرد بعد ک دختر خالم اونو گف شاخکام تیز شد 

الان همش با خودم میگم زهره چطور میخواد با اون آدم بدرد نخور ازدواج کنه 

اگ ازدواج کنه باهاش خیلی احمقه