مثلا بعد ۴ ساعت خوابیدن بچه میره پیشش یکم بازی کنه باهاش تندی بهش میکنه واقعا نمیدونم چکار کنم حالا من باردارم از سر کار میام درساش باهاش کار میکنم یه ساعتم نخوابیدم من باید شاکی باشم هی باهاش حرف میزنم اینجوری نکن هی قول دوباره فراموش میکنه دیگه خستم کرده .درس دخترم خوب نیست شوهرم خیلی سختش منم سختمه اما استعداد بچم ممکن تو چیز دیگه ای باشه چکار کنم
نمیدونم ولی اگه تنبلی میکنه بزور شما میخونه یه مدت بیخیال درسش باشین خودش تو مدرسه که ببیته تحقیر میشه میخونه من سر داداشم و خودم ایننوری شدیم سر داداشم مامانم سرویس میشد همش درس میداد ولی سر من خیلی بیخیال بود البته یجوری میگفتن که نمرت برامون مهمه ولی اینجوری نبود که بگن الان اینو بخون یه ساعت دیگه اونو یا بدو تکلیفتو بنویس
نمیدونم ولی اگه تنبلی میکنه بزور شما میخونه یه مدت بیخیال درسش باشین خودش تو مدرسه که ببیته تحقیر می ...
نسبت به سال قبل خیلی بهتر شده من مادر آگاه تری شدم واقعیت بچه ام رو پذیرفتم اما شوهرم چون همیشه رتبه یک بوده حتی تو کنکور دکتراش این مسله براش قابل هضم نیست
خب شوهرتون بدتر بچه رو نابود ميكنه كه البته همسر منم همينه از اول همين بوده بچم بشدت و ...
دقیقا مخصوصا دختر بچه ها خیلی حساسن و کامل متوجه میشن دخترم از لحاظ ارتباط اجتماعی قویه خیلی راحت ارتباط برقرار میکنه همه میگن اما نمی دونم با این رفتار شوهرم چکار کنم
بزارین دخترتون یکن بزرگ تر شه اون موقع معلوم میشه استعداد داره یا ته بچه ها اصولا بازیگوشن
بله شما هم درست میفرمایین من کلا نیمه پر لیوان میبینم همسرم متاسفانه زود نا امید میشه خیلی دوست دارم این حس امیدواری درش تقویت میشه رو بچه هم تاثیر زیادی میزاره امیدواری والدین