2821
2789
عنوان

کشتی بگیریم

777 بازدید | 29 پست

سلام داخل تاپیک قبلیم ماجرایی که بین نامزدم و من اتفاق افتاد رو گفتم خدا رو شکر بعد از گذشت چند روز حالم بهتر شد و ایشون هم ازم عذر خواهی کردند بابت اون کارشون و قرار شده ماه بعد عروسی کنیم خلاصه این که دوباره شوخی ها و شیطنت هامون شروع شد و از دفعه قبل ناراحته انگار میخواد تلافی کنه هی میگه بیا کشتی‌ بگیریم  منم همش بهونه میارم میپیچونمش خلاصه اینکه درخواستشو قبول کنم یا نه آخه از دفعه قبل یکم میترسم    

وا خواهر تو که ترسو نبودی  تا جایی که یادمه از هیچ چالشی عقب نکشیدی      

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
وا خواهر تو که ترسو نبودی تا جایی که یادمه از هیچ چالشی عقب نکشیدی

بهت درخواست ندادم که بخاطر توهينی که بهم کردی یا مسائل گذشته حرف بزنم کارهای مهم تری هست یا اینجا یا روبیکا بیا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای زن عمو یه اکانت نینی سایت ساختم

الکی نگو. تو که میگفتی کلا کوچ کردن رفتن یه جای دیگه و کلا ارتباط نداری حالا چیشده اکانت ساختی.  خیلی مشکوک میزنی 

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
بهت درخواست ندادم که بخاطر توهينی که بهم کردی یا مسائل گذشته حرف بزنم کارهای مهم تری هست یا اینجا یا ...

بززگترین توهین تو کردی با برداشتی که ازم کردی. واسم مهم نیس در مورد من چی فکر میکنی  اصلا من توهین کردم آره 

ازم خواسته بودی به زن عمو وصلت کنم احتمالش هست که این دفعه بشه و اینکه نتایج اومدن چیکار کردی معلم ش ...

نه خیر معلم نشدم دوباره نشستم دارم میخونم رفتم چون همه چیم عال بود رتبه و ترازم عالی بود فقط حقمو خوردن واس همین مشاورم گفت دوباره بخونم 

دوما از کجا معلوم خودت جای زن عموت نیایی؟.  چون سابقه داری خداروشکر. قبلا هم با اکانت ترانه گولم زدی الانم ممکنه

نه خیر معلم نشدم دوباره نشستم دارم میخونم رفتم چون همه چیم عال بود رتبه و ترازم عالی بود فقط حقمو خو ...

با اکانت ترانه گولت نزدم اون دیونه بخاطر تاپیک های نامناسب تعلیق مشکی شده من آنقدر خر نیستم چنین تاپیک های جنجالی بزنم

نه خیر معلم نشدم دوباره نشستم دارم میخونم رفتم چون همه چیم عال بود رتبه و ترازم عالی بود فقط حقمو خو ...

خوب وقتی دو سال حقت رو خوردن بازم میخورن که🤦‍♀️

من نگران سلامتیت هستم اینجوری کلی به روح و جسمت آسیب میرسه و کلی فشار میاد روت 

با اکانت ترانه گولت نزدم اون دیونه بخاطر تاپیک های نامناسب تعلیق مشکی شده من آنقدر خر نیستم چنین تاپ ...

اولا چرا باید تعلیق بشه من همه پست هاشو دیدم اصلا پست های نا مناسب یا مثلا جنسی نداره شاعرانه س یکی دوتا هم از دعواهاش گذاشته و. دوما تو نبودی با اکانت ترانه بهم پیام دادی؟؟؟.   قبلا یه بار هم کات کرده بودیم اومدی با اکانت ترانه بهم پیام دادی. 

تو منو کردی داور منی که تمام مسابقات بهترین بودم 😑

خب مگ چیه!! حالا مشخصه بهونه میگیری الکی من کی و کجا از برنده بودن هات ایراد گرفتم که این دومیش باشه. من فقط گفتم حریف های بزرگ و کوچیک و بنداز مسابقه بدن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز