2777
2789
عنوان

کشتی بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 29 پست
جا به جا شدن بخاطر کار عمو ولی زن عمو نتونسته تحمل کنه

عا چرا واسه چی نتونسته تحمل کنه؟؟؟

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
خوب وقتی دو سال حقت رو خوردن بازم میخورن که🤦‍♀️من نگران سلامتیت هستم اینجوری کلی به روح و جسمت آسیب ...

فشار که میاد ولی تنها راه من همینه. چون کارای دیگه با روحیه م سازگار نیس. این فشارا هم قوی ترم میکنن

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

براش ساختم ولی هنوز قبول نکرده ازش استفاده کنه😂

اون اگ واقعا نخواد حتی ساختنش و هم قبول نمیکنه پس یعنی اکانتش دست توعه مث اگانت ترانه پیام ندیااا بهم. اگ بفهمم مث اکانت ترانه دوباره تکرار کنی من میدونم و تو

اولا چرا باید تعلیق بشه من همه پست هاشو دیدم اصلا پست های نا مناسب یا مثلا جنسی نداره شاعرانه س یکی ...

نه من نبودم آنیا اتفاقا پست های خیلی بدی گذاشته بود که نی نی یار حذفشون کرد و خودش هم تعلیق مشکی کرد اون ها رو که دیگه نمیشه دید😂

اون اگ واقعا نخواد حتی ساختنش و هم قبول نمیکنه پس یعنی اکانتش دست توعه مث اگانت ترانه پیام ندیااا به ...

اونجا هم من نبودم ترانه بود چندبار بگم الانم نترس اگه پیام بده قطعا خود زن عمو هست

نه من نبودم آنیا اتفاقا پست های خیلی بدی گذاشته بود که نی نی یار حذفشون کرد و خودش هم تعلیق مشکی کرد ...

😂الان دارم ار حرصم میخندم واقعا محض رضای خدا پای حرفی که زدی و کاری که کاری وایسا. الان پیامت هم که با اکانت ترانه فرستادی هست برگشتی گفتی پاک میکنی که فقط من ببینم  

اونجا هم من نبودم ترانه بود چندبار بگم الانم نترس اگه پیام بده قطعا خود زن عمو هست

وای بازم داری دبه میکنی بابا آخه ترانه از کجا خبر داشت ماجرا کنکور منو که اومده بود بهم دلداری بده هااا

نه کشتی گرفتنه که قوی ترت میکنه

کشتی ورزشه.  درس هم هدف. اینا جدا هستن هر کدوم یه جور قوی میکنن

یه پیام داخل روبیکا بهم بده بی زحمت

چقدر پیام بدم. ببینم تو خودت منو بلاک کردی و الانم از بلاکی در اوردی اون وقت چطور نمیتونی پیام بدی؟؟

چقدر پیام بدم. ببینم تو خودت منو بلاک کردی و الانم از بلاکی در اوردی اون وقت چطور نمیتونی پیام بدی؟؟

نمیدونم 😂 داخل روبیکا بهت پیام دادم اونجا یه سری چیزها رو توضیح دادم