سلام داخل تاپیک قبلیم ماجرایی که بین نامزدم و من اتفاق افتاد رو گفتم خدا رو شکر بعد از گذشت چند روز حالم بهتر شد و ایشون هم ازم عذر خواهی کردند بابت اون کارشون و قرار شده ماه بعد عروسی کنیم خلاصه این که دوباره شوخی ها و شیطنت هامون شروع شد و از دفعه قبل ناراحته انگار میخواد تلافی کنه هی میگه بیا کشتی بگیریم منم همش بهونه میارم میپیچونمش خلاصه اینکه درخواستشو قبول کنم یا نه آخه از دفعه قبل یکم میترسم
اون اگ واقعا نخواد حتی ساختنش و هم قبول نمیکنه پس یعنی اکانتش دست توعه مث اگانت ترانه پیام ندیااا بهم. اگ بفهمم مث اکانت ترانه دوباره تکرار کنی من میدونم و تو
رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
نه من نبودم آنیا اتفاقا پست های خیلی بدی گذاشته بود که نی نی یار حذفشون کرد و خودش هم تعلیق مشکی کرد ...
😂الان دارم ار حرصم میخندم واقعا محض رضای خدا پای حرفی که زدی و کاری که کاری وایسا. الان پیامت هم که با اکانت ترانه فرستادی هست برگشتی گفتی پاک میکنی که فقط من ببینم
رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه