2777
2789

من امسال سال سوومه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

من امسال سال سوومه

فرصت ترمیم داری؟

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرصت ترمیم داری؟

بعضی از درسا ارع

یه سوال من خرداد ماه 7تا ثبت نام کردم 3تاشو دادم 4تاشو نرفتم بدم میتونم مجدد ثبت نام کنم؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

فارغ‌التحصیل کدوم سالی

401

نه

منم ندارم

موندم کنکور بدم یا نه

چون ۵۰ درصد سوابقه‌ و خب من پیش کسایی ک ترمیم زدن و کسایی که سال اولشونه‌ خیلی کم میارم😑

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

بعضی از درسا ارع یه سوال من خرداد ماه 7تا ثبت نام کردم 3تاشو دادم 4تاشو نرفتم بدم میتونم مجدد ثبت ن ...

اره

من یروز کلا خودمومیبازم یروزمیگم نه بابامیخونم حالم بده  شماچطورفکرمیکنین

من دلم میخواد بخونم‌ ولی فقط بخاطر تاثیر قطعی دو دلم و موندم چیکار کنم 

توچندساله پشتی؟  منم

من امسال اولین سال پشت کنکوریم‌ بود ک‌قبول نشدم

اگ بمونم میشه دو سال

2790
2778
2791
2779
2792