بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟
منم ۱۴۰۱ بودم میشه دومین پشت و سومین کنکور به نظرتون با سوابق ۸۶۰۰ میشه پزشکی دولتی آورد بالای ۱۰ هزار ۱۱ هزار باشه کنکورت مدیریت مالی تهران هم آوردم داداشم روانیم کرده برو خودش هم روانی دیونه شدم بقیه فامیل هم آدم ۷۰ ساله هم برام نظر میده کسی که درس نخونده یا دانشگاه آزاد سر کلاس هم نرفته شانسی کار گیرش اومده
کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸ خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
من همه پیراها همه جا می آوردم خودم بعد پزشکی زدمش رشتهی خوبیه و آینده داره ولی مشکل اینه که با همه سختی ها و مشکلات پزشکی هنوز پزشکی می خوام من کل آیندم رو برای خودم با این رشته چیدم نگاه من دارم حساب میکنم شاید با قدیمی تر شدن دیپلم تراز سوابق بیاد پایین تر و مثلا بشه ۸ هزار که باید کنکور ۱۱ هزار بزنی که با تاثیر ۵۰ درصد ۹۵۰۰ بده که بشه زیر ۲ هزار منطقه شد من ۳ هستم و دولتی بده که میانگین ۶۵، ۷۰ می خواد من مشاور داشتم و ذهتیتشون رو میدونم هیچ کمکی نمی تونن در این باره بکنن فقط خدا کنه که فرصت ترمیم بدن من همه درس هام بالای ۱۹ هست و ۲ تا ۱۷ فقط بشه ۱۷ ها رو جبران کرد تصمیم گرفتم نرم و بمونم ولی خب هی اطرافیان میرن رو مخ و آدم رو دلسرد میکنن از همشون بدم میاد جوری رفتار میکنن که انگار نمیشه سال دیگه و برو و عمرت هدر میره حالا خوبه خودشون هم هیچ وقت رتبه کنکور خوبی نداشتن به خدا حلالشون نمیکنم پس اذیت میکنن جوری رفتار میکنن که انگار دروغ هم میگی یا اونایی که باور میکنن جوری رفتار میکنن انگار خری که نمیری و می مونی همه ضدت هستن انگار گناهکار ها باهات رفتار میکنن مخصوصا اگه مدرسه خوبی باشی و همه دوستات هم قبول شده باشن
کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸ خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏