2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21769 بازدید | 1625 پست

اے تجلے آبے ترین آسمان امید

دلـــها بہ یاد تو مے تپــــد

و روشــنـے نـگـاه #مـنـتـظـران

بہ افق خورشیـ☀️ـد #ظهـور توست

بیا و گـ✨ـَرد #گامهایت را  

توتیاے چشــمانمان قرار ده

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

💚

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

🌸❓چگونه به امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف توسلی قوی داشته باشیم؟

✅حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره:

🔸الی‎ماشاءاللّه [راه برای توسل هست]. زیاراتش، توسل به اوست.

صلوات بر او فرستادن هم، توسل به اوست. توسل محتاج به طریق معیّنی نیست.

📚 کتاب حضرت حجت (عج)، ص٣۶٨

مجموعه بیانات آیت‌الله بهجت قدس‌سره پیرامون حضرت ولی‌عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتید امضامو بخونید و ریپلای کنید اجرتون با صاحب_الزمان#  

با امضات اشک توی چشمام جمع شد 😭 گذشتم از هر کسی که ظلمی بهم کرده الهی آقا امام زمان عج الله آقای مهربونمون نظر کنن اونایی که منم بهشون ظلم کردم من رو ببخشم 

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

💠حدیث

🔸 امام باقر علیه السلام:

هنگامی که حضرت قائم قیام فرماید، به مؤمن در قبرش می گویند: صاحبت قیام کرده اگر دوست داشته باشی می توانی زنده شده و به او ملحق گردی و اگر هم دوست داشته باشی میتوانی تحت لطف و کرامت پروردگارت بمانی.

📚 الغیبه طوسی/ص276

💠حدیث

🔸 امام صادق علیه السلام:

آگاه باشید، به خدا سوگند مهدی شما چنان غایب خواهد شد که جاهلان خواهند گفت که حتما خدا به آل محمد نیازی ندارد که ناگاه حضرت مانند شهاب ثاقب (سنگ نورانی که در شب گاه و بیگاه ظاهر می شود) ظاهر گشته و زمین را پس از آنکه از ظلم و جور پر شده از عدل و داد پر خواهد کرد.

📚 کمال الدین/ج2/ص341

ان شاء الله با دعای شما مشکلم حل بشه  و سالم باشم  ممنونم از دعوتتون

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله و سلامتی تون آیه الکرسی خوندم هدیه به آقای مهربونمون 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🔴🔵 شاد کردن دل امام زمان علیه السلام

🌺 آیت الله بهجت(ره):

🌕 وقتی دل مؤمنی را شاد كنید، خدا از لطف، مَلکی را خلق می‌کند که آن ملک، شما را از بلاها و تصادفات و ... حفظ ‌می‌كند.

این که می‌بینید در برخی تصادفات بعضی‌ها محفوظ می‌مانند در حالی که به نفر کناری آن‌ها آسیب وارد می‌شود به سبب این است که آن شخصِ محفوظ مانده، در مسرّت اهل ایمان نقش داشته است.

📚 برگی از دفتر آفتاب، ص ١٨۴.

🌸 حالا فکر کن اگه کاری کنم که دل امام زمان رو شاد بکنه، چی میشه ...

✅ ذکری که شما را به انتظار می‌رساند

✍ دعاهای مربوط به امام زمان عجل الله تعالی فرجه را بخوانید. اگر ذکری می‌خواهید که شما را به انتظار برساند، توصیه می‌کنم این دعاها را جزو ریاضت‌ها و ذکرهایتان قرار دهید. دعاهایی که در مفاتیح برای امام زمان وارد شده است را اگر هر روز نمی‌خوانید، به‌نوبت بخوانید؛ یک روز این را بخوانید و یک روز دیگری را. هفته‌ای نگذرد که این‌ها را نخوانده باشید. یکی از آن‌ها دعای امام رضا علیه السلام دربارهٔ امام زمان است که یونس بن عبد الرحمن نقل کرده و محدث قمی آن را در کتاب مفاتیح الجنان قبل از زیارت جامعهٔ کبیره و بعد از دعای عهد آورده است: «اللهُمَّ ادْفَعْ عَنْ وَلِیّكَ وَ خَلِيفَتِكَ وَ حُجَّتِكَ...».

👤 #آیت_الله_میرباقری

📚 از کتاب تربیت ولایی

📖 ص ۱۰۷

امام# زمان💟

سلام عزیزم به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممنونم عزیزم  منم براتون می خونم

ممنون مهربون 😍🌱