2777
2789
عنوان

دوستان کرجی لطفاً راهنمایی کنید

365 بازدید | 21 پست

برای بارداری و تعیین جنسیت دکتر شراره مجد خوبه یا حمیده عباسی؟؟خواهشا بر اساس اخلاق نگید بر اساس تجربه و کاردانی بگید

تعداد رای : 2
نظرسنجی
من هم تعریف مجد و شنیدم هم عباسی
1
50%
مطب هردوتاییشونم شلوغه
1
50%

نمیدونم من کرجی نیستم وگرنه راهنماییت میکردم  

حالا که بحث کرج شد میشه بگی منطقه گوهردشتش واسه زندگی چطوره؟ منطقه خوبیه یعنی مرکزی محسوب میشه؟

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

نمیدونم من کرجی نیستم وگرنه راهنماییت میکردم     حالا که بحث کرج شد میشه بگی منطقه گوهردش ...

بله عزیزم جای خوبیه، گوهردشت عظیمیه جهانشهر اینا جاهای خوبیه البته بستگی داره کجای گوهردشت؟ خیابون اقافیای گوهردشت زیاد خوب نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من کرجی نیستم وگرنه راهنماییت میکردم     حالا که بحث کرج شد میشه بگی منطقه گوهردش ...

سلام عزیزم من تو منطقه گوهردشت زندگی می‌کنم،خوبه به خیابان اصلی هم نزدیکه تقریباً هم مرکز حساب میشه

سلام عزیزم من تو منطقه گوهردشت زندگی می‌کنم،خوبه به خیابان اصلی هم نزدیکه تقریباً هم مرکز حساب میشه

سلام ببخشید فاصله کرج و ملارد چقد هستش یا ملارد مال خود کرجه؟

❤🤍❤
بله عزیزم جای خوبیه، گوهردشت عظیمیه جهانشهر اینا جاهای خوبیه البته بستگی داره کجای گوهردشت؟ خیابون ا ...

مرسی که جواب دادی گلم، چندوقتیه قصد کردیم اگه قسمت شد بیایم کرج برای زندگی از یکی از دوستانی که اونجا زندگی میکنه پرسیدیم اسم چندتا از مناطق نسبتا خوب مسکونی رو گفت که واسه زندگی به نسبت بقیه جاها بهتره که خودمون نظرمون فعلا به منطقه گوهردشتش جلب شد، اگه همه چیز خوب پیش رفت قبل اسباب کشی حتما یه سر باید به محلاتش بزنیم چون هیچی دربارش نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

سلام عزیزدلم مرسی از راهنماییت❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تنها میخوای زندگی کنی ؟ . خونه بگیری ها مستاجرای اذیت میشی

نه با خانواده میخوام بریم اونجا زندگی کنیم چون عموم تقریبا 4 ساله کرج رفته زندگی میکنه بعد خیلی به پدرم داره اصرار میکنه که بیا هم ما از تنهایی در بیایم هم واسه روحیه شما بهتره پدره گرامی هم هوایی شده😆

فعلا فقط درحد صحبته گفتیم اول جاهای مناسبش و پیدا کنیم بعدا واسه خرید خونه اقدام کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40