2777
2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 37 پست
ببین این بنده خدا به نظرم کمی وسواس ذهنی رو داره ولی باید حساب کار دست اون دختره بیاد  یعنی چی ...

اره دقیقا مگه عهد بوقه که آدما باهم این رفتارو میکردن .من اینو آدمش میکنم و میام تاپیکشو میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌گم حلالش کن چون باید کارماشو پس بده ،ولی اینو بدون یه آدم غریبه بوده و تو محیط بیرون هم این اتفاقا زیاد میفته بعضیا بی دلیل فحش و کتک کاری میکنن ،این خانوم صدرصد مریض روحی بوده ،من خودم حرف  وکار مردم غریبه  اصلا برام مهم نیست ولی از خانوادم حرفی بشنوم بدتر از تو میشم 

نمی‌گم حلالش کن چون باید کارماشو پس بده ،ولی اینو بدون یه آدم غریبه بوده و تو محیط بیرون هم این اتفا ...

گلم بقدری بمن توهین شد ومن تحقیر شدموکه فقط از شوک نمیتونستم رانندگی کنم تاخونه .مگه من چی خواستم حقمو که یه روز تمام وایساده بودم کارکرده بودم بادیسک کمر سبدای سنگین بلندکردم .من انتقاممو حتما میگیرم تا اون دختر جرات نکنه دیگه باکسی این رفتارو بکنه