2777
2789
عنوان

انتقام

409 بازدید | 37 پست

بچه ها یه دختر رفتار خیلی بدی بامن داشته منو تحقیر کرده تاپیک قبلیم کسی خواست بخونه هست تو فکر انتقامم‌ به نظرتون کاردرستیه .نمیتونم فراموش کنم چندروز ازش گذشته ومن شبا بخاطرش بیدارمیشم وفک میکنم بهش.میخام یه نفرو اجیرکنم بزنتش که پای منم گیرنباشه نظرتونو میگین لطفا.شاید بچگونه باشه ولی خیلی دارم عذاب میکشم‌کسی تاحالا بامن اینجوری رفتارنکرده آرامش ندارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ممکنه اونی که اجیر کنی گیر بیفته بعد پای تو بیاد وسط

به نظرم از حالا به خودت تلقین کن باید ببخشی و گذشت کنی عواقب انتقام گاهی از کاری که اون دختر کرد سختره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
من شما رو زود قضاوت نمی کنم اما فکر کنم دچار نشخوار فکری شدی  به نظر من همین نشخوار فکری از صد ...

بخاطر حقت میری با خوبی حرف میزنی زیربغلتو میگیرن میندازن بیرون حرفای بد بهت میزنن شما بودی چیکارمیکری 

خب ممکنه اونی که اجیر کنی گیر بیفته بعد پای تو بیاد وسط به نظرم از حالا به خودت تلقین کن باید ببخشی ...

توی یه کوچه خلوت کی به کیه .نمیتونم‌ ببخشم بدجور خوردشدم همبشه بخشیدم‌که وضعم‌اینه

بخاطر حقت میری با خوبی حرف میزنی زیربغلتو میگیرن میندازن بیرون حرفای بد بهت میزنن شما بودی چیکارمیکر ...

منم با تهمت و توهین زندگیم رو به نابودی کشوندند می خوام برم شکایت کنم یک عده که جای من نیستند و درد من رو نکشیدند میگند ببخش و فلان و این حرف ها 

اگر شکایت رو پیگیری نکردند خداشاهده برای اولین بار دهن به نفرین باز می کنم و هزار بار لعنت شون می کنم، هرچی واگذار کردم به خدا، زندگی نابود شده من درست نشد بالاخره تلاش هم باید باشه 

البته نه تلاشی که بعدا برام بیشتر دردساز بشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تو شهرمون یه بار یه ماشین رد شد گرد و خاک کرد مغازه دار اونجا که دم در بود یه ناسزا بهش گفت که چه خبرته اون برگشت یه چاقو فرو کرد تو قلب مغازه دار مرده دو سال زندان بود بعد هم دارش زدن فقط بخاطر یه ناسزا

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
توی یه کوچه خلوت کی به کیه .نمیتونم‌ ببخشم بدجور خوردشدم همبشه بخشیدم‌که وضعم‌اینه

الان مثل قبل نیست اکثر مکانها دوربین دارن دقیق می فهمند تو اون ساعت کی تو اون کوچه تردد کرد

منم با تهمت و توهین زندگیم رو به نابودی کشوندند می خوام برم شکایت کنم یک عده که جای من نیستند و درد ...

پس درد منو میفهمی گلم .هرچی واگذاربه خدا کردیم خودمون ضربه خوردیم انگار فقط کارما واسه خودماست واسه بقیه نیس.برای یبارم شده میخام انتقام بگیرم و ازش لذت ببرم 

الان مثل قبل نیست اکثر مکانها دوربین دارن دقیق می فهمند تو اون ساعت کی تو اون کوچه تردد کرد

همه چیزو چک میکنم چون شدیدن عقده دارم که دختره التماس کنه چون من کاری نکردم که اون منو تحقیرکنه فقط حقمو خواستم 

و هیچ وقت نمیگم حلال شون کن چون می دونم چقدر درد داری اما جوری هم جلو نرو که بعدا کارما پس بدی یا بر ...

ممنونم فداتشم نه حلالیتی درکارنیس این کارمن کارمای کاریه که دختره باهام کرد 

پس درد منو میفهمی گلم .هرچی واگذاربه خدا کردیم خودمون ضربه خوردیم انگار فقط کارما واسه خودماست واسه ...

می خواد قبلش با یک وکیل کار درست و کاربلد صحبت کن شاید بتونی شکایت کنی 

و شااااید به وکیل بگبد این قدر بهت پول میدم خودت کارهای قانونی من رو ببر جلو و شکایت تنظیم کن بتونه کاری کنه البته شاید... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈