اگر بتونید شکایت کنید احتمال داره وکیل کاردرست هم پیدا بشه بدون پول یا با هزینه کم براتون کارهای دادگاه رو انجام بده فقط تحقیق لازم داره که بتونید همچنین وکیلی پیداکنید
همه چیزو چک میکنم چون شدیدن عقده دارم که دختره التماس کنه چون من کاری نکردم که اون منو تحقیرکنه فقط ...
ادمهای بی شعور که ذات خراب دارن که نیستن ما که قدرت نداریم همه رو تنبیه کنیم و سر جاشون بنشونیم همینم میدونم برای ارامش دلت میکنی ولی واقعا چیزی عایدت نمیشه فقط ممکنه شرش دامن گیرت بشه
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
داری شرایط خودت و زندگیتو پیچیده میکنی قطعا برخورد اونا درست نبوده اما تاپیکاتو نگاه کردم بیکاری،عقد ناموفق، درگیری و شکایت.... ول کن دختر چندتا نفس عمیق بکش و عبور کن ازین وضعیت .. خودتو مدیریت کن ،خونسرد باش و تمرکزتو بذار روی بهتر شدن نه درگیری با ۱ منشی ک احتمالا هزارتا گره و عقده داره تو زندگیش ک باعث شده باتو انقد بد رفتار کنه پس آروم باش دختر خوب