2777
2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 37 پست
می خواد قبلش با یک وکیل کار درست و کاربلد صحبت کن شاید بتونی شکایت کنی  و شااااید به وکیل بگبد ...

خدا هرچی خیره نصیبت کنه امیدوارم همیشه موفق باشی وبه چیزایی که میخای برسی .امیدوارم حقتو بتونی پس بگیری الهی آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر بتونید شکایت کنید احتمال داره وکیل کاردرست هم پیدا بشه بدون پول یا با هزینه کم براتون کارهای دادگاه رو انجام بده فقط تحقیق لازم داره که بتونید همچنین وکیلی پیداکنید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

همه چیزو چک میکنم چون شدیدن عقده دارم که دختره التماس کنه چون من کاری نکردم که اون منو تحقیرکنه فقط ...

ادمهای بی شعور که ذات خراب دارن که نیستن ما که قدرت نداریم همه رو تنبیه کنیم و سر جاشون بنشونیم همینم میدونم برای ارامش دلت میکنی ولی واقعا چیزی عایدت نمیشه فقط ممکنه شرش دامن گیرت بشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
خدا هرچی خیره نصیبت کنه امیدوارم همیشه موفق باشی وبه چیزایی که میخای برسی .امیدوارم حقتو بتونی پس بگ ...

قربونت عزیز دلم ❤️ الهی شما هم هرچی خبر هست نصیب تون بشه الهی آمین 🙏🏻 

ادمهای بی شعور که ذات خراب دارن که نیستن ما که قدرت نداریم همه رو تنبیه کنیم و سر جاشون بنشونیم همین ...

درسته ولی من همش گذشت کردم وعاقبتم شده این .بسه بخدا بسه دیگه طاقت ندارم

ببین با پدرت یا برادرت کسی پاشو اونجا 

خب ... بعد بگو میخوام مثلا رئیس یا مدیر رو ببینم

اونجا دوربین هست؟ 

بگو دوربین رو چک کنن و به مدیر بگو بد رفتاری شده و ماجرا رو توضیح بده 

ولی حتما با یکی برو حساب کار دستش بیاد 

منم کینه ای هستم درکت میکنم😎😁🤙

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️

داری شرایط خودت و زندگیتو پیچیده میکنی قطعا برخورد اونا درست نبوده اما تاپیکاتو نگاه کردم بیکاری،عقد ناموفق، درگیری و شکایت.... ول کن دختر چندتا نفس عمیق بکش و عبور کن ازین وضعیت .. خودتو مدیریت کن ،خونسرد باش و تمرکزتو بذار روی بهتر شدن نه درگیری با ۱ منشی ک احتمالا هزارتا گره و عقده داره تو زندگیش ک باعث شده باتو انقد بد رفتار کنه پس آروم باش دختر خوب

نشخوار فکری يعنی یک خاطره یا حرف دردناک هی میاد رو اعصاب و ذهنت  اما میشه تا حدی کنترلش کرد&nb ...

ببین این بنده خدا به نظرم کمی وسواس ذهنی رو داره ولی باید حساب کار دست اون دختره بیاد 

یعنی چی که زیربغل میگیره ؟؟ به چه حقی ؟ غلط کرده 

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
ببین این بنده خدا به نظرم کمی وسواس ذهنی رو داره ولی باید حساب کار دست اون دختره بیاد  یعنی چی ...

ببخشید متوجه منظورتون از زیر بغل می گیره و... رو متوجه نشدم