2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 35 پست
نمیدونستم تازع سه چهارتا دروغم بهم گفت و اخرش نزد💔مرد خوبی بود و الان تازه فهمیدم و خیلیییی خیلییی ...

نه دوست عزیز کارنامه سبز رو میگم 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی سالها دانشگاه فرهنگیان تکمیل ظرفیت داره که اطلاعیه بدن میتونی شرکت کنی ( البته دو ساله ک نیست) ...

اگه تکمیل ظرفیت بخوره چجوری میشه شرکت کردنش؟ازمون داره؟بعد از کی باید رفت دانشگاه؟

رشته خودم تجربی اما میخام کنکورانسانی بدم سه تا کتابشم خوندم حالا نمیدونم چکار کنم بخونم یا ولش کنم

سال بعد سخته که معدلتم باید خوب باشه فرهنگیان میخوای؟

اگه تکمیل ظرفیت بخوره چجوری میشه شرکت کردنش؟ازمون داره؟بعد از کی باید رفت دانشگاه؟

احتمالا شرکت میکنید مصاحبه میری قبول شدی از بهمن وارد دانشگاه میشی

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند🙂🌼
احتمالا شرکت میکنید مصاحبه میری قبول شدی از بهمن وارد دانشگاه میشی

پس ازمون داره؟چقد احتمال داره این اتفاق بیوفته و چه زمانی معمولا این کارو میکنن؟

پس ازمون داره؟چقد احتمال داره این اتفاق بیوفته و چه زمانی معمولا این کارو میکنن؟

نه آزمون نداره 

با همون نتیجه کنکورت شرکت میکنی

نمیدونم دقیق ولی احتمالش ۱ درصده

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند🙂🌼
نه آزمون نداره  با همون نتیجه کنکورت شرکت میکنی نمیدونم دقیق ولی احتمالش ۱ درصده

خداکنه برگزار بشه افسردگی گرفتم خدا لعنت کنه این مشاورارو با سرنوشت ادم بازی میکنن😭