2821
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 35 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تکمیل ظرفیت نداریم..اگر قبلا کارت سریال فرهنگیان خریداری کردید و دعوت به مصاحبه نشدید میتونید امید داشته باشید که یا کد ۱۱ و یا کد۱۷بخورید ..کسایی ک این کد رو در کارنامه ی سبز میخورن احتمال قبولیشون خیلی بالاست

تکمیل ظرفیت نداریم..اگر قبلا کارت سریال فرهنگیان خریداری کردید و دعوت به مصاحبه نشدید میتونید امید د ...

خریداری نکردم میشه کاری کرد خریداری کنم؟اخه میگم اصلا مشاور برام توی انتخاب رشته نزده لعنت بهش هیچ جوره کاری نمیشه کرد؟یعنی یک درصد هم تکمیل ظرفیت نمیزنن؟اخه من تو سایت دیدم انگاری امسال احتمالش هست

خریداری نکردم میشه کاری کرد خریداری کنم؟اخه میگم اصلا مشاور برام توی انتخاب رشته نزده لعنت بهش هیچ ج ...

نه گلم الان نمیشه ک خرید..تکمیل ظرفیتم اگر باشه(ک احتمالش خییلی کمه)شما چون کارت رو خریداری نکردی فایده ای نداره

نه گلم الان نمیشه ک خرید..تکمیل ظرفیتم اگر باشه(ک احتمالش خییلی کمه)شما چون کارت رو خریداری نکردی فا ...

چه ربطی به کارت داره؟من خوندم مثل انتخاب رشته دوباره میری انتخاب میکنی اگر تکمیل ظرفیت باشه فقط کافیه مجاز شده باشی