سلام بچه ها میگم این کارنامه سبز چیه کسی میدونه؟من فرهنگیان مجاز شدم اما متاسفانه به یه مشاوری اعتماد کردمو ایشون برام فرهنگیان نزد و گفت قبول نمیشی درصورتی که فامیلمون با تراز نزدیک به من قبول شد!!!!میشه بگید امیدی هست با کارنامه سبز بتونم برم فرهنگیان حتی شده اموزش ابتدایی؟؟؟
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
نه دوست عزیز گفتم که مشاوری که بهش اعتماد کردم اصلا تو انتخاب رشتم نزده بود و منم نمیدونستم💔اینقد گریه کردم اشکی نمونده برام دیگه رسمن افسرده شدم نمیدونم چیکارکنم
نه دوست عزیز گفتم که مشاوری که بهش اعتماد کردم اصلا تو انتخاب رشتم نزده بود و منم نمیدونستم💔اینقد گ ...
ببخشید اینو میگم متاسفم ک اعتماد کردی و کاش میزدی ضرری نداشت ولی احتمال قبولی یک درصده
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
نه نمیشه متاسفانه مگر اینکه تکمیل ظرفیت داشته باشن که اونم به کارنامه سبز ربطی نداره
یه سوال منم بپرسم شرط سنی فرهنگیان برداشته شده؟؟آخه اینجا تو سایت میگن نه برداشته نشده اما تو گوگل میزنم میگ برداشتن و از ۴۰۳ به بعد میشه تا چهل سال قبول شی تورو خدا اگ کسی میدون بگه
ببخشید اینو میگم متاسفم ک اعتماد کردی و کاش میزدی ضرری نداشت ولی احتمال قبولی یک درصده
نمیدونستم تازع سه چهارتا دروغم بهم گفت و اخرش نزد💔مرد خوبی بود و الان تازه فهمیدم و خیلیییی خیلییی ناراحتم نه بابا چ یک درصدی فامیلمون هیچی بلد نبود و بی حجاب رفت قبولش کردن💔