2777
2789
عنوان

دوستانی که خوابگاه می رفتن بیان

36258 بازدید | 481 پست

یه سوال خیلی مسخره دارم ، من الان احتمال زیاد باید برم خوابگاه خودگردان توی استان ،رفت و امدم  از خوابگاه به دانشگاه باید هرسری پول تاکسی بدم؟؟ شما چیکار می کردین الان اینجوری من باید روزی  حداقل ۱۰۰ تومن  پول تاکسی بدم

بعد شهریه خوابگاه خودگردان حداقل چنده ؟ کسی میدونه؟

من هیچیی نمیدونم و کسی هم ندارم ازش بپرسم لطفا  راهنماییم کنید

امکان داره خوددانشگاه بهم خوابگاه دولتی بده؟؟ اخه شهریه پردازم و زده عدم تهد در ارائه خوابگاه

حالا من ی سوال مسخره تر بپرسم خدایی سواله برام وقتایی ک خواستم برگردیم خونه تشک و پتو رو کجا بذاریم کسی استفاده نکنه حساسم یکی رو پتو بخوابه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
حالا من ی سوال مسخره تر بپرسم خدایی سواله برام وقتایی ک خواستم برگردیم خونه تشک و پتو رو کجا بذاریم ...

به نظرم باید پتو مسافرتی ببریم و ملافه تمیز بکشیم روی تخت اینجوری تشک نمیخواد ولی پتو رو دیگه نمیدونم

ذهن منم درگیر کردی😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم باید پتو مسافرتی ببریم و ملافه تمیز بکشیم روی تخت اینجوری تشک نمیخواد ولی پتو رو دیگه نمیدون ...

تشکم خیلی جاها ندارن ما که نداشتیم خودمون میبردیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
به نظرم باید پتو مسافرتی ببریم و ملافه تمیز بکشیم روی تخت اینجوری تشک نمیخواد ولی پتو رو دیگه نمیدون ...

😂😂😂😂😂 از دیروز داشتم ی سری نکات میپرسیدم همه میگفتن اینا رو از کجا میاری میگفتم تخت بالا یا پایین میگفتن پایین گفتم پایین ممکنه هر کی از راه رسید بخوابه روش بالا هم احتمال سقوط زیاده رو ب پنجره باشی رعد برق میاد 

رو تخت فلزی قراره بخوابیمااا بعضیاشون تشک ندارن نمیشه نبرد بنظرت تشک و پتو رو دوتاشو مسافرتی بگیریم بهتر نیس؟ 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
حالا من ی سوال مسخره تر بپرسم خدایی سواله برام وقتایی ک خواستم برگردیم خونه تشک و پتو رو کجا بذاریم ...

اگر تشک مسافرتی بخری، نهایت یک سال کار کنه. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

سلام منم خوابگاهم خودگردان بود ولی زیر نظر دانشگاه و از خود دانشگاه سرویس میفرستادن 

رایگانم بود اوایل کارتی بود بعداعتراض زدن رایگان شد

ولی اگ از خوابگاهای دیگه ک کلا زیر نظر دانشگاه نبود کسی میخواس بیاد میومد ایستگاه بعد سوارمیشد

اگر تشک مسافرتی بخری، نهایت یک سال کار کنه. 

مشکلی نداره سال بعدش دوباره میگیرم