2777
2789
عنوان

التماس کردن به مادرشوهرم

846 بازدید | 39 پست

ما عقد بودیم چندین بار شوهرم و خونوادش ایرادای الکی از من میگرفتن هربار خانوادم میگفتن اشکالی نداره جووونه شما کوتاه بیاید و ازین حرفا

دفعه آخر ک سر سوغاتی دادن من ک کم بود (ی بسته نبات بود) و موقع رفتن از خونشون دادم ب جای اینکه همونموقع ک میام تو بدم( چ میدونستم انقد مهمه کی بدم)

سر این مامانش الم شنگه ب پا کرد و زنگ زد ب مامانم کلی بد و بیراه گفت اخرشم گفت دخترتون بدردما نمیخوره من دوباره بهش زنگ زدم گفت پسرم دیگه نمیخواد باهات ادامه بده توام برو ایشالا قسمتت یکی دیگه باشه بعدشم روم قطع کرد

حالا بعد از اینکه دوماه گذشت و ما کلی واسظه از فامیلای خودشون فرستادیم و فایده نداشت شوهر خرم تو دادگاه میگفت تو اگه زن زندگی بودی ب مامانم التماس میکردی نه اینکه تو فامیلمون پحش کنی:/

گفتم خب روم قطع کرد گفت خب میومدی خونمون مامانم ک درو باز میکرد:///

الان واقعا همچین کاری میکردم درست میشد؟ برمیگشتم ب زندگیم؟؟

دیره واسه این حرفا الان ک تموم شد ولی واقعا کسی دیگه جای من بود اینکارو میکرد یا من زیادی مغرورم؟؟

بماند ک خودشم جواب تلفنامو نمیداد

خداوندا شبم را روز گردان...

نههههه چقدر خودتونو کوچیک کردین با واسطه فرستادن 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مغروریییی؟؟

بابا توو چه ادم ساده و ببخشیدد...

اصننن چطور تحملشششون کردی 

چطور اجازههه میدی باهات اینطور برخوردد شه؟

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

من بودم همون فامیلارم نمیفرستادم شوهر اینقد خنگ و مشنگ بره همون با مادرش زندگی کنه میفرستادمشون سطل اشغال زندگیم

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

اصلا چرا واسطه فرستادی 

عروس باید ناز کنه برعکس شده

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها امروز سایت واسه شماها هم بالا نمی اومد؟

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️