2777
2789
عنوان

التماس کردن به مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 39 پست
نههههه چقدر خودتونو کوچیک کردین با واسطه فرستادن 

آخه ی جوری باعتماد بنفس میگفت باید واسه زندگیت غرورتو زیر پا میزاشتی

فیلمه مگه مرتیکه

خداوندا شبم را روز گردان...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون شوهرت اگر مرد بود به خاطر بی ارزش ترین مسئله زندگیش خراب نمیکرد ادم ار بعضی مردها تعجب میکنه تا ...

اونم سر نبات هه😐

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

در کنار همه رفتاراشون واسطه هم فرستادین واقعا که

خداروشکر کن که از دست این خانواده راحت شدی

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
آخه ی جوری باعتماد بنفس میگفت باید واسه زندگیت غرورتو زیر پا میزاشتی فیلمه مگه مرتیکه

بخدا تازوده جدا شو یا یه بچه سر دستت اواره کوچه خیابون نشی این زندگی زندگی بشو نیست 

وا این خانوادست یا قوم بربر؟الحمدلله که تموم شد

قوم عنتر

دیونه شدم انقد از خودشون تعریف میکردن و منو ازمن عیب جویی میکردن

هربارم فک میکردم حق با اوناس

بخدا تازوده جدا شو یا یه بچه سر دستت اواره کوچه خیابون نشی این زندگی زندگی بشو نیست 

جدا شدم دیگه هرچند سخت بود و اونا هنوز حق ب جانب بودن

فعلا 3 تا سکه رو باید لدن اول

والا من یه ذره غرور تو وجود تو ندیدم نمیدونم از کدوم غرور حرف میزنی فقط هم الان میدونم خدا نجاتت داد ...

از نظر اونا مغرورم ک نرفتم دم خونشون ب پاش بیوفتم