2777
2789
عنوان

کاشت ابرو کلینیک ساعی

16262 بازدید | 29 پست

سلام دوستان
از اونجا که همیشه اینجا دنبال تجربه دوستان میگردم و ازشون استفاده میکنم .
خواستم منم تجربه کاشت ابروم رو با کسایی که میخوان بکارن به اشتراک بزارم.
من دوشنبه 10 مهر تو کلینیک ستاره ساعی به آدرس جردن کاشت ابرو انجام دادم.
الان شرح ماوقع میکنم و کم کم با گذشت زمان تجربیات بیشتر و نظراتم رو مینویسم 

ساعت 7:30 قراربود کلینیک باشیم که من به موقع اونجا بودم . ساعت 7:45 دقیقه صداکردند و رفتیم واحد روبرو برای انجام آزمایش و ازمون خون گرفتن و ارسال شد آزمایشگاه . چند دقیقه دیگه نشستیم و بعد رفتیم طبقه سوم . با راهنمایی یک خانوم مهربون که خدمات اونجا بودند و همه رو جوجو صدامیزدند . وسایلمون رو داخل کمد گذاشتیم و  بهمون گان (لباس ااتاق عمل)  دادند که شلوار رو نیاز نبود بپوشیم . یک قرص آرام بخش هم میدادند که با آب یا شربت که اونجا بود میتونستیم بخوریم . بعد به اتاق عمل هدایت شدیم و تکنسین انتخابیمون اومد و باهم درباره طرح مورد نظر صحبت کردیم و ایشون طرح رو کشیدن و تائید گرفتن . بعد پوست سرو معاینه کردند که من پوستی چسبیده به سر با کشسانی کم داشتم و مجبور شدن برشی با عرض کم و طول زیاد بزنند . تکنسین موهای قسمت مورد نظر برای برش رو کوتاه کرد . تا این زمان جواب آزمایش ها رسیده بود و بعد از روئیت دکتر . دکتر اومد و آمپول بی حسی به سر زد که درد داشت اما سریع اتفاق افتاد . بعد مرحله نه چندان شیرین کندن پوست سر که مثل کندن یه تیکه چرم از صندلی صداش رو میشنوین اما دردی حس نمیکنید و بخیه و پانسمان و تمام ! 

بعد از اتمام این مرحله خانوم خدماتی مهربون یه چایی نبات بهتون میده . میتونین برین سرویس و آماده کاشت میشیم .
آمپول به حسی به ابرو راستم زدن که خیلی بیشتر از پشت سر برای من درد داشت اما سریع اتفاق افتاد و تکنسینی که موها رو زیر زرهبین جدا و آماده میکنه موخارو دسته دسته میده تکنسین و تکنسین کاشت رو انجام میده . بعد ابرو چپ و تمام!
بعد کاشت رفتیم ی طبقه دیگه و ناهار بهمون دادند و بعد ناهار پیش مشاور برای دریافت مشاوره مراقبت و نحوه استفاده دارو و ....

ساعت 7:30 قراربود کلینیک باشیم که من به موقع اونجا بودم . ساعت 7:45 دقیقه صداکردند و رفتیم واحد روبر ...

عزیزم تو این مدت که گذشته راضی بودی از کاشت؟

منم کلینیک ستاره ساعی واسه آذرماه نوبت دادم،از اینکه قراره چندشب نشسته بخوابم خیلی میترسم،من خیلی تو خواب تکون میخورم،میشه راجع به مراقبت ها هم توضیح بدی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تو این مدت که گذشته راضی بودی از کاشت؟ منم کلینیک ستاره ساعی واسه آذرماه نوبت دادم،از اینکه ق ...

اولش که آینه رو داد دستم خوب مدل ابرو چیزی که تو ذهنم بود نشد . اما خوب طبیعیه تا حدودی چون ابروی خیلی طبیعی از موهای کلفت و نازک و پرز و کوتاه و بلند تشکیل شده و ابروی کاشت فقط موهای یکسان سر! الان که تقریبا 23 روز از کاشت میگذره از خواب ابرو و تقریبا مدل ابروم راضی ام ، فقط ابروی چپم بیشتر از راست ریخته! امیدوارم بعدا که درمیاد تراکمشون یکسان باشه .

اولش که آینه رو داد دستم خوب مدل ابرو چیزی که تو ذهنم بود نشد . اما خوب طبیعیه تا حدودی چون ابروی خی ...

میگن که بعد از یکسال مدل ابرو تازه خودشو نشون میده،من خیلی دودلم،پارسالم بیعانه دادم،یک هفته مونده بود کنسل کردم،امسال همسرم سفت و سخت وایساده میگه برو کاشت کن،اما میترسم از چهره خودم بدم بیاد

میگن که بعد از یکسال مدل ابرو تازه خودشو نشون میده،من خیلی دودلم،پارسالم بیعانه دادم،یک هفته مونده ب ...

منم خیلی میترسیدم و حدود 7 ماه طول کشید تا تصمیم بگیرم . ولی الان بهت میگم حتما برو خیلی راحت تر و بهتر از چیزیه که فکر میکنی . شاید دقیقا چیزی که دوست داری یا تو ذهنت نشه . اما در نهایت از چیزی که بوده خیلی بهتره و من خیلی راضی ام از اینکه بالاخره کاشتم .
 من خیلی اصرار کردم که کادری نباشه و هاشوری باشه و تاج و دمش کم تراکم تر باشه و در کل خیلی پر نکاره که طبیعی باشه

منم خیلی میترسیدم و حدود 7 ماه طول کشید تا تصمیم بگیرم . ولی الان بهت میگم حتما برو خیلی راحت تر و ب ...

وای قوت قلب دادی،ممنونم ازت

فقط عزیزدلم میشه بهم بگی کل هزینه هات با دارو چقدر شد؟

وای قوت قلب دادی،ممنونم ازت فقط عزیزدلم میشه بهم بگی کل هزینه هات با دارو چقدر شد؟

12 تومن که کاشت شد . حدود 400 همونجا دارو داد که به نظرم از همونجا نگیر و برو داروخونه و تعداد کمتر بگیر  . به من سه تا پماد داد که روی ابرو و جای بخیه باید بزنی که فقط یکیش استفاده شد . 4 برگ چرک خشک کن داد که من فقط یک برگ خوردم و توخونه همه هست . یک بسته آناهیل داد برای رفع کبودی که من اصلا کبود نشدم و یک برگش باز کافیه بنظرم . و ویتامین سی جوشان
همونجا یک پکی رو هم بعد کاشت میگه اگه میخوای بهت بدیم که 150 بود و بازم الکی گرفتم . یک مسواک و قیچی ابرو و یک هد بند تریکو (جنس لباس بچه) توش بود .

دوهفته بعد کاشت هم یه نسخه داد که حدود 900 میشد . (زینک پلاس و سرم و تنیک تقویت ابرو و کرم ترمیم کننده .)
من خودم قرص هیرتامین خریدم که سه ماه استفاده کنم که یک بستش شد 1350 

12 تومن که کاشت شد . حدود 400 همونجا دارو داد که به نظرم از همونجا نگیر و برو داروخونه و تعداد کمتر ...

مرسی از اینکه انقد خوب توضیح دادی و وقت گذاشتی،واقعا ممنونم ازت😘😘😘🥰🥰🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز