ساعت 7:30 قراربود کلینیک باشیم که من به موقع اونجا بودم . ساعت 7:45 دقیقه صداکردند و رفتیم واحد روبرو برای انجام آزمایش و ازمون خون گرفتن و ارسال شد آزمایشگاه . چند دقیقه دیگه نشستیم و بعد رفتیم طبقه سوم . با راهنمایی یک خانوم مهربون که خدمات اونجا بودند و همه رو جوجو صدامیزدند . وسایلمون رو داخل کمد گذاشتیم و بهمون گان (لباس ااتاق عمل) دادند که شلوار رو نیاز نبود بپوشیم . یک قرص آرام بخش هم میدادند که با آب یا شربت که اونجا بود میتونستیم بخوریم . بعد به اتاق عمل هدایت شدیم و تکنسین انتخابیمون اومد و باهم درباره طرح مورد نظر صحبت کردیم و ایشون طرح رو کشیدن و تائید گرفتن . بعد پوست سرو معاینه کردند که من پوستی چسبیده به سر با کشسانی کم داشتم و مجبور شدن برشی با عرض کم و طول زیاد بزنند . تکنسین موهای قسمت مورد نظر برای برش رو کوتاه کرد . تا این زمان جواب آزمایش ها رسیده بود و بعد از روئیت دکتر . دکتر اومد و آمپول بی حسی به سر زد که درد داشت اما سریع اتفاق افتاد . بعد مرحله نه چندان شیرین کندن پوست سر که مثل کندن یه تیکه چرم از صندلی صداش رو میشنوین اما دردی حس نمیکنید و بخیه و پانسمان و تمام !
بعد از اتمام این مرحله خانوم خدماتی مهربون یه چایی نبات بهتون میده . میتونین برین سرویس و آماده کاشت میشیم .
آمپول به حسی به ابرو راستم زدن که خیلی بیشتر از پشت سر برای من درد داشت اما سریع اتفاق افتاد و تکنسینی که موها رو زیر زرهبین جدا و آماده میکنه موخارو دسته دسته میده تکنسین و تکنسین کاشت رو انجام میده . بعد ابرو چپ و تمام!
بعد کاشت رفتیم ی طبقه دیگه و ناهار بهمون دادند و بعد ناهار پیش مشاور برای دریافت مشاوره مراقبت و نحوه استفاده دارو و ....