2777
2789
عنوان

فردا برم خونع مادر شوهر؟؟؟

556 بازدید | 26 پست

شاغلم تا ۲.۵سرکارم مادرشوهرمم فردا مهمون داره یکم پیش زنگ زد دعوتم کرد منم فردا برم فعلا عقدم به نظرتون از سرکار مستقیم برم خونشون که کمکش کنم یا برم خونه  یکم استراحت کنم مثلا طرفای عصر برم البته میدونم برم نمیزاره کارکنم میگه برو یکم استراحت کن اینم بگم کلا هفته ای ی بار در حد دو سه ساعت میرم چون زیادم مهمون نداره تا حالا نشده اینطوری  زود برم 

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجورخودت راحتی 

من باشم یکم استراحت میکنم چون خسته باشم و استراحت نکنم روانم بهم میریزه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نه نرو عروسایی ک کمک نمیکنن عزیزترن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

چجوری میتونی از سرکار مستقیم بری

من هروق میرفتم حسابی ب خودم میرسیدم.منظورم آرایش نیس صرفا

دوش میگرفتم موهامو سشوار میکشیدم لباسامو اتو میزدم و اینجور کارا

برو خونه مرتب شو بعد برو 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...