2777
2789
عنوان

فردا برم خونع مادر شوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 26 پست
چجوری میتونی از سرکار مستقیم بری من هروق میرفتم حسابی ب خودم میرسیدم.منظورم آرایش نیس صرفا دوش میگ ...

اخه من اصلا لباس درنمیارم با مانتو هستم موهامم باز نمیکنم پس انگیزه ای نمیمونه این همه به خودم برسم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من اصلا لباس درنمیارم با مانتو هستم موهامم باز نمیکنم پس انگیزه ای نمیمونه این همه به خودم برسم

با این حساب وسایل ،مورد نیازت رو ببر با خودت سرکار،مستقیم برو خونشون،یه شیرینی هم با خودت ببر.

خوش بگذره.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

عه عروسی یا

لباس کارت با مهمونی اونم خونه مادرشوهر باید تفاوت کنه

برو دوش بگیر به کوچولو ارایش کن لباس بپدش اقای همسر بیاند دنبالت مثل یه ملکه ببرتت خودت به هیچ عنوان تنها نرو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین کار خونه مادرشوهر رو خودش و دختراش باید انجام بدن

برو مثل مهمون بشین نهایت تو سفره گذاشتن برداشتن یه کمکی بده، نری اونجا دور از جون مثل کوزت کار کنیا، از همین اول کاری درست رفتار کن که دو روز دیگه خدانکرده توقع بیهوده و اضافه ازت نداشته باشن

یعنی چی خونه مادر همسرت با مانتو من تا حالا نشنیدم و ندیدم .اگر محجبه هم باشی خوب لباس پوشیده میپوشیم 

عه عروسی یا لباس کارت با مهمونی اونم خونه مادرشوهر باید تفاوت کنه برو دوش بگیر به کوچولو ارایش کن ...

آقای همسر شب ۱۰میرسه خونه اون موقع خیلی زشته اخه برم

ببین کار خونه مادرشوهر رو خودش و دختراش باید انجام بدن برو مثل مهمون بشین نهایت تو سفره گذاشتن بردا ...

اخه دختر نداره منم واقعا تا حالا تو خونشون کار آنچنانی انجام ندادم چون فردا مهمون دلشت گفتم شاید بهتره زود برم

یعنی چی خونه مادر همسرت با مانتو من تا حالا نشنیدم و ندیدم .اگر محجبه هم باشی خوب لباس پوشیده میپوشی ...

ی دعوایی شد اومدن تو خونمون به پدرم  گفتن میاد  اینجا لباس کوتاه میپوشه در حالی که من اصلا لباسم کوتاه نمیشه شاید یکم بالای زانو باشه از اوت موقع لج کردم با مانتو میرم

آقای همسر شب ۱۰میرسه خونه اون موقع خیلی زشته اخه برم

اره دیگه همون عصر برو خودت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چرا خب

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...