2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 959902 بازدید | 48270 پست
هموني كه تو جمهوريه؟ خواهرمو اونجا تيكه پاره كردن😭

اره همونجا من موندم همه دکتراش خوبن جز زنانش حسابی دعوا کردم بیشعور میگه باید ذوق کنی مشکل از همسرته!!! به دکتر رزاقی گفتم بزور جلو خندشو گرفته بود دکتر گفت علت سقط بیشتر زنه تا مرد

اینقد بحثمون بالا گرفته بود منشی اومد اوردم بیرون اخرشم رفتم پیش رییس بیمارستان هرچی گفته بود تحویل دادم و حالش جا اومد بعدا دنبالشو گرفتم فهمید توبیخ جدی نوش جان کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همونجا من موندم همه دکتراش خوبن جز زنانش حسابی دعوا کردم بیشعور میگه باید ذوق کنی مشکل از همسرته ...

خواهرم كيستشو رف عمل كنه ٢هفته پيش تخمدانشو اشتباهي درآوردن يك هفته بستري بود با خونريزي شديد

شما بيمه ي نفتي؟

معمولا دكتراشون خوبه موندم اينا چرا اينجوري كردن؟!

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
خواهرم كيستشو رف عمل كنه ٢هفته پيش تخمدانشو اشتباهي درآوردن يك هفته بستري بود با خونريزي شديد شما ب ...

اره بیمه نفتم .کدوم دکترش عمل کرد؟ خیلی دیگه خنگ بوده دکتر ، شکایت میکردین

تعریف رویان رو شنیدم ، برم ببینم چی میگن .  این دکتر رو که میگی لطف میکنی شمارش رو بدی اگه داری ...

سلام عزیزم رویان فقط وقت تلف میکنی من خواهرم ۱۰ سال وقتش تو رویان هدر رفت مشکل ناباروری داشت .شده بودن موش ازمایشگاهی .. چقد هزینه کرد .. دیگه ادامه نداد رفت جایی دیگه الان دوقلو داره

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
مرجان جان خوبی شما چند تا سقط داشتی الان چند هفته ای داروی بارداریت چیه دکترت کیه

سلام عزيزم.انشالله ماه اينده باردار هستي.من سابقه سه بار سقط داشتم.الان هفته هفت هستم.روزي دو تا هپارين ماهي يكبار ٤تا سرم اي وي اي جي،فوليك اسيد ٥،روزي دو تا منفورمين داروهامه،دكترم هم فاطمه رزاقي هستش.البته تو بارداري سوم مريضش شدم كه متاسفانهدير بود و   نتيجه نگرفتم.اما اينبار خيلي اميدوارم و از خدا ميخوام دل همه منتظرهارو شاد كنه🙏🙏🙏🙏🙏🙏

روز دختر و بهمه دختر دارای تاپیک چه اونایی ک به دنیا اومدن چه اونایی ک در راهن تبریک میگم وبحق این شب عزیز امیدوارم بقیه منتظرا هم مثل من که عاشق دخترن به همین زودی دامنشون سبز بشه

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..

دوستان من چرا اینجوری هر روز یشکلیم . موندم بخدا . یروز پامیشم از صبح تا شب دور نافم میسوزه 

فرداش خوب میشه لگنم درد میکنه جوری ک پامو میارم بالا شلوار بپوشم قفل میکنه استخونش 

دوباره فرداش زیر دلم درد میگیره.  حلاصه هر روز ی دردی . 

مینا قری هستم
دوستان من چرا اینجوری هر روز یشکلیم . موندم بخدا . یروز پامیشم از صبح تا شب دور نافم میسوزه  ف ...

مینا منم اینجوری شدم امروز که هم کمر هم زیر دلم درد میکنه من واقعا دلم خیلی گرفته

خداوندا مراقبه پسرم باش