2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 960066 بازدید | 48270 پست
لیست داروهای بارداری رو میذارین برام. من شرقم شما غرب. 😆 واقعا استرس زیادی داره بارداری ما. فقط خ ...

داروهای بارداریم مشخص نشده. فقط میدونم آنوکسا ۶۰۰۰ دارم و پردنیزولون روزی دوتا خواهم داشت و سرم هم هفت دوره. متفورمین الان ۴ تا میخورم گفت باید ادامه بدم اما نمیدونم چندتا. پروژسترون هم نمیدونم چی میخاد بده!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيزم كجايي تو غربالگري رفتي قرار بود بياي خبر بيدي چيشد پس

سلام از ماست، ممنون که به یاد من بودید...تهوع ول کنم نیست...

سه شنبه رفتم سونو غربالگری وبعدش هم آزمایش ،تو سونو ظاهرا همه چی خوب بود nt 1/1 همون سونویی که مینا جون گفتن (نیلو)جواب آزمایش هم شنبه آماده میشه...امید به خدا

سلام من با بتاي ٩١ و سونو ٥ هفته كه توش ساك تشكيل شده بود با دستور پزشك روزي دوتا شياف ساكلوژست دوتا آمپول پروژسترون و دوتا هپارين ميزنم ،مصرف اين داروها نميذاره اگر قلب تشكيل نشده باشه سقط بشه ؟

داروهای بارداریم مشخص نشده. فقط میدونم آنوکسا ۶۰۰۰ دارم و پردنیزولون روزی دوتا خواهم داشت و سرم هم ه ...

همون ٤تا متفورمين

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
سلام من با بتاي ٩١ و سونو ٥ هفته كه توش ساك تشكيل شده بود با دستور پزشك روزي دوتا شياف ساكلوژست دوتا ...

الان باردارين؟!

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

داروهاتو استفاده كن

مشكلي نيست عزيزم

همه چي خوبه انشالله