2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 959919 بازدید | 48270 پست
من هر روز میام پیامای این تاپیک رو می خونم برای همه باردارا دعا می کنم  تو رو خدا شما هم برای ...

عزیزم ان شالله اینبار مامان میشی. داروهای تقویت تخمک بخور. مثل اینوفولیک و کیوتن پلاس. همسرتونم ویتامینهای تقویتی بخورن. اول و آخر خدا باید بخواد. من یه بار یه آیه ای خوندم که یه قسمتیش این بود: هیچ زنی بار نیابد و نزاید مگر از علم ازلی خداوند. همه ما چشم امیدمون بخداست. بعدشم دکتر رزاقی. حتما آزمایشاتو به دکتر رزاقی هم نشون بده عزیزم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شالله اینبار مامان میشی. داروهای تقویت تخمک بخور. مثل اینوفولیک و کیوتن پلاس. همسرتونم ویتا ...

ممنون گلم از دعات

این ماه لتروزول خوردم تا ببینم خدا چی می خواد

شوهرمم جسته گریخته گاهی دارو می خوره 

قبلا پیش عارفی رفتم و آزمایشاتم رو نشون دادم گفت ک باید pgs انجام بدی ک هم هزینش خ زیاد بود و هم هیچ تضمینی برای پاسخگوییش نبود

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مائده جون ببخشید ک اینقدر سوال می پرسم ازتون

آزمایشات سی دی مارکر من خوب بودن اما آزمایش آپکا دادم ک عددش پایین بود

ب نظرتون برای من سرم جواب میده؟

در ضمن من یکبار لنفوتراپی هم شدم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

سلام دوستای عزیز من رفتم سونو خدا رو هزاران مرتبه قلب کنجدم میزد برا همه منتظرا دعا کردم از خوشحالی اشکم بند نمیومد😢😢😢😢

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
سلام دوستای عزیز من رفتم سونو خدا رو هزاران مرتبه قلب کنجدم میزد برا همه منتظرا دعا کردم از خوشحالی ...

سلام عزیزم. مبارک باشه ان شالله قلبش 120 سال بزنه.😍

سلام من امروز ازمایشای صفحه 305 رو بردم دکتر برام بنویسه اینقد غر زد و گفت اینا برا چیه خیلی هزینشون ...

خوب هر دکتری نمیتونه این آزمایشهارو تفسیر کنه و درمانشو بدونه. ماهم که شهرستانیم همگی رفتیم پیش دکتر رزاقی. فقط ایشون داروهامونو تعیین کرد!

سلام عزیزم. مبارک باشه ان شالله قلبش 120 سال بزنه.😍

ممنون عزیزم 😚😚😚😚

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
خانوما من برا 19م وقت دارم پیش رزاقی اما 16م پریود میشم,امروز ز زدم وقتمو تغییر بدم اما گفتن مشکلی ن ...

عیبی نداره. یکی از دوستان هم روز 15 پریودی رفته بود و دکتر سونوش کرده بود. فوقش تایم تخمکگذاریت گذشته اما رحمتو بهرحال چک میکنه.