2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 960094 بازدید | 48270 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به استارتر و اعضای گروه

این بار چندمی است که اینجا پیام می گذارم و هیچ کس جوابم رو نمی ده

نمی دونم چرا؟؟؟ شاید شما هم حوصله سوالهای تکراری منو ندارین.

امروز وقت پیش دکتر رزاقی داشتم، تازه فهمیدم lupus anticoagulant من مثبته، این یعنی چی؟؟؟؟

یعنی لوپوس دارم؟؟؟؟ همون بیماری خود ایمنی که کبد و کلیه و ریه و مفاصل و .... رو درگیر می کنه؟؟؟ یعنی باید تا آخر عمر دارو بخورم؟؟؟ یعنی زندگی طبیعی ندارم؟؟؟

آخه من که هیچ کدآم از این علایم رو ندارم

کسی با لوپوس حامله میشه؟؟؟

دارم دق می کنم به خدا، از این همه بدبختی خودم، از خدایی که ازم قهره.

مبارک باشه گلم    

ممنون دوست عزیز😍😍😍😍

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
مبارک باشه عزیزم خداروشکر انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت 😙😍😍

ممنون خانومی انشاءالله قسمت خودتون

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 

سلام . کیا تو دهه ی اول سیکل استرادیول مصرف کردن ؟ من استفاده کردم از پنجم پری تا دوازدهم پری روزی چار تا ب علت ضخامت کم . الان میگن ک استرادیول باعث عدم تخمک گذاری میشه و اینکه اگه بخوری بارداری اتفاق نمیفته. درسته ؟ کیا تو دهه ی اول سیکل خوردن و باردارم شدن لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به استارتر و اعضای گروه این بار چندمی است که اینجا پیام می گذارم و هیچ کس جوابم رو نمی ده نمی ...

عزيزم

لوپوس يه بيماري پوستي خود ايمني هست

مثبت شدن يعني در معرض گرفتنش هستي و مستعد اين بيماري

ممكن هم هست تا اخر عمرت نگيري

وقتي علامتي نداري يعني نگرفتي

دارو هم تا وقتي علامتي نداشته باشي لازم نداري

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
دوستان توی صفحه 305 روی یکی از عکسا نوشته اگه مشکل انعقادی نداشتی باید اینا رو بدی که جهش هستن من مش ...

نه ديگه

نيازي نيست

مگه اينه مشكل انعقادي كم باشه

مثلا هپارين يا سلكسان ٤٠٠٠تجويز بشه

بعد واسه اطمينان جهش هارو هم بدين كه 

شايد جهش داشته باشين و نياز به سلكسان ٦٠٠٠باشه

در كل بستگي به نظر دكتر داره

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
2790
2778
2791
2779
2792