بله من کلا دوهفته س قرص میخوردم دیگه گفتم چی از زندگیم بهتر، من از قرص میترسیدم هرچی تلاش کردم خوب ن ...
منم امروز ۱۳ روزه میخورم خداروشکر دارم تاثیرشو میبینم فقط حس سبک بودنم بعضی وقتادارم اونم نمیدونم شاید توی دوماه زندگی عادیم یادم رفته انقد که با استرس زندگی کردم توی دوماه،بخاطر اون این حس سبکی برام عجیبه
وای امان از وسواس فکری که زندگی رو برای ادم جهنم میکنه،منم بعد پانیک وسواس فکری به قلبم پیدا کردم به ...
عزیزم من چهارسال پیش میخوردم ولی جون اعتیاد شدید بهشون پیدا کردم و خیلی چاق شدم قطع کردم اما بعدش خدارو شکر خوب شدم منم وسواسم جوری بود ک باید همه چیزم زوج بود مثلا دوبار در یخچال و باز و بست میکردم شبا میخاستم پهلو ب پهلو شم باید رو هر پهلو مثلا ۴بار میخابیدم تو خیابون مثل اردک را میرفتم همش قدمامو میشموردم یا رو موزایکا هم رنگ پا میزاشتم یا از تهایی میترسیدم تو خاب میترسیدم خدارو شکر خوب شدم اما حس میکنم بعد چند سال داره برمیگرده تازگیا 😥
عزیزم من چهارسال پیش میخوردم ولی جون اعتیاد شدید بهشون پیدا کردم و خیلی چاق شدم قطع کردم اما بعدش خد ...
انشاالله که دیگ سراغتون نیاد،منم قبل این که پانیک بشم تقریبا وسواس فکری داشتم،مثلا باید دست هامو دوبار مایع میزدم،یا موقع بیرون رفتن هی گاز رو چک میکردم هی در رو هل میدادم که باز نباشه،الان بعد پانیک وسواس به مرگ و خودم پیدا کردم
انشاالله که دیگ سراغتون نیاد،منم قبل این که پانیک بشم تقریبا وسواس فکری داشتم،مثلا باید دست هامو دوب ...
چقدر سخت انشالله ک حال شما هم خوب بشه 🌹منم تازگیاباز شروع کردم هی فکر میکنم گاز بازه در بسته نیست تلویزیون روشنه موقع بیرون رفتن از خونه هزار بار چک میکنم یا شبا قبل خاب چند بار میرم سراغ گاز باز نمونده باشه 😥
چقدر سخت انشالله ک حال شما هم خوب بشه 🌹منم تازگیاباز شروع کردم هی فکر میکنم گاز بازه در بسته نیست ت ...
مرسی عزیزم انشاالله،نه اصلا نرو چک کنی غلبه کن بذار دیگ اون به شما غلبه نکنه توکل بخدا کن بگو من میدونم گاز رو بستم مطمئنم دیگ سراغش نرو،من این همه مدت که میرفتم چک میکردم هیچ موقع باز نبود چون ماها ادم حواس پرتی نیسیم که وسواس فکری داریم
کار خوبی میکنی عزیزم،برا منم دعا کنید برگردم به زندگی عادیم❤️خیلی سخته این روزا
باشه گلم حتما انشالله ک زودتر حالت خوب بشه 🙏🌹پری جون اسنترا رو مصرف کن فقط اکه دکتر خاست بهت کلونازپام بده نخور کلا تو دارو ها اعصاب هواست باشه این یکی و نخوری من خوردم وقتی ک نمیخوردم تشنج کردم تقریبا ۲۰روزم نمیتونستم بخابم