منم بعد پانیک وسواس فکری و افسردگی و اضطراب گرفتم،طوری که یه روز رفتم دکتر گوارش برا معدم،یه روز قلب،یه روز،ریه،یه روز رفتم سی تی اسکن مغز،معدم عصبی شده بعد پانیک
خداروشکر،چن روز بعدش حالتون عالی شد،شما برا چی میخوردین
من قبل پریودی داغون میشم محال بود تو این ده سال یه دعوای وحشتناک باشوهرم نشه یا گریه میکردم بچه هامو میزدم تصمیم گرفتم برم دکتر دو نوع قرص نوشت یکیش آسنترا پنج بود بعد دو روزم برام عادی شد خدا روشکر الان کاملا یه انسان شاد وعادیم خدارو هزاران بار شکر
شما برا چی میخوردین،من انقد دوماه تحت فشار بودم از لحاظ جسمی و روحی این سبک بودن برام عجیب میاد
وسواس فکری داشتم و ترس اصلا تنها خونه نمیموندم فکر میکردم تنها شم جن میاد 😑حتی شبا شوهرمو مجبور میکردم بیدار بمونه تا من بخابم و اخرم ک میخابیدم تو خاب مثل چی میترسیدم
برو حتما دکتر،بخدا داروهای اعصاب چیز وحشتناکی نیستش،من دوماهه دارم توی جهنم زندگی میکنم خیلی به خودم خواستم کمک کنم که حالم خوب بشه ولی نشد،اخر سر رفتم دکتر،خداروهزاربار شکر بهتر شدم اوایل مصرف دارو تا بدنم بهش عادت کنه مردم و زنده شدم ولی دو سه روزه بهترم شکر خدا
منم فقط احساس کردم یک یا دو ماه تاثیر داشت داروهاش چون باز برگشتم به حالت اولم
اره دیگه بدن عادت میکنه هی باید دوزشو ببری بالا تا ارامش بهت بده کلا قرص اعصاب چیز مزخرفیه من الان بازم افسردگی و وسواس فکریم برگشته اما میترسم دیگه برم روان پزشک
وسواس فکری داشتم و ترس اصلا تنها خونه نمیموندم فکر میکردم تنها شم جن میاد 😑حتی شبا شوهرمو مجبور میک ...
وای امان از وسواس فکری که زندگی رو برای ادم جهنم میکنه،منم بعد پانیک وسواس فکری به قلبم پیدا کردم به این که قلبم دیگ نمیزنه یا تند میزنه،همش دستم رو قلبم ضربان چک میکردم،به شوهرم میگفتم من شب میخابم حواست به من باشه،خیلی حس بدیه،الان شما بهترین،چن ماهه دارو میخورین