2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما میگیرم عزیزم‌مرسی❤️من زیادی حساس شدم کلا پانیک خیلی حساسم کرده

من قبلا پانیک داشتم یکی گفت هروز زیارت عاشورا بخون خدارو شکر درمان شدم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برای ازارهای خونواده همسرم اینطور شدم واگذار مادر شوهرم وبچه هاشو، دور از جون شوهرم و پسرا م، واگذارشون به امام رضا بخاطرشون هزار درد ومرضگرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر،منم اگه بتونم حتما میخونم،شما دیگ دارو نمیخورین

عزیزم من پارسال پانیک داشتم زیارت عاشورا خوندم خوب شدم امسال بخاطر افسردگی واظطراب دوفته س قرص میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من برای ازارهای خونواده همسرم اینطور شدم واگذار مادر شوهرم وبچه هاشو، دور از جون شوهرم و پسرا م، واگ ...

مطمئن باش خدا خودش جوابشون رو میده،مگه میشه خدا ببینه شما بخاطر اونا اینجوری عذاب میکشی جوابشون رو نده،بیماری روحی خیلی بده من که هر روز هر لحظه دعا میکنم هیچکس به این مریضی گرفتار نشه ما هم نجات پیدا کنیم

منم بعد پانیک وسواس فکری و افسردگی و اضطراب گرفتم،طوری که یه روز رفتم دکتر گوارش برا معدم،یه روز قلب ...

وای دقیقا منم همینجور شدم انقدر دکتر رفتم تا فهمیدم از اعصابه تخصص های مختلف

فدات سرت بالا😔😘

الهی همیشه سلامت و شاد باشید❤️❤️❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...